Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

O Ronaldovi na rovinu: Nechcú ho iné kluby, tréner a asi ani šatňa

Bývalý spoluhráč Martina Škrtela v Liverpoole Jamie Carragher je presvedčený, že Cristiano Ronaldo už nie je v Manchestri United žiadaný.

04.08.2022 09:30
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronalda sa z ospevovaného futbalistu stáva nechceným.
debata (3)

Ronaldo chce odísť z klubu, keďže United nebudú v tejto sezóna hrať Ligu majstrov, ale iba Európsku ligu. Pritom vlani podpísal dvojročnú zmluvu s ročnou opciou.

Odchádzajúca portugalská hviezda vyvolala cez víkend ďalšie kontroverzie, keď opustila štadión Old Trafford ešte pred koncom prípravného duelu s Rayo Vallecano (1:1), čo nový šéf lavičky Erik ten Hag označil za neprijateľné.

SR futbal EL odveta play off Slovan Olympiakos BAX Čítajte viac Slovan má Olympiakosu čo vracať. Trnavu vyzve neželaný súper

V súvislosti s letným prestupom Ronalda sa spomínali najme Bayern Mníchov, Chelsea a Atlético Madrid, ale všetci sa od neho neskôr dištancovali.

Podľa bývalého anglického reprezentanta Jamieho Carraghera nedostatok záujmu o jeho služby znamená, že v Manchestri budú mať veľký problém, ako sa ho zbaviť.

Pape Abou Cisse, Mady Camara a Georgios Masouras. Čítajte viac Hráči Fradi boli len slabý odvar. Slovan teraz čaká úplne iný level

„Nemohol som uveriť, keď podpísal zmluvu na dva roky. Ale všetci vieme, že v určitej fáze kariéry už nie ste ten istý hráč, ako tomu bolo v minulosti,“ uviedol Carragher pre Sky Bet.

Podľa neho je Ronaldo stále skvelým strelcom, ale nikdy sa nezmieri s tým, že by mal v klube hrať druhé husle. „Iné kluby ho nechcú, tréner ten Hag ho nechce a nie som si istý, či by kabína v Manchestri United práve teraz chcela Cristiana Ronalda.“

Podľa bývalého spoluhráča hviezdnej sedmičky Garyho Nevilla je jeho predaj pre vedenie klubu jedinou možnosťou, ako situáciu vyriešiť.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #Manchester United #Jamie Carragher