Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tvrdý odkaz šéfa Barcelony Bayernu: Pozrite sa na vlastné účty

Napriek náročnej finančnej situácii, keď jeho dlhy presiahli miliardu eur, nakupuje FC Barcelona jednu hviezdu za druhou.

30.07.2022 12:29
Joan Laporta Foto: ,
Joan Laporta, prezident FC Barcelona.
debata

Aj k kvôli nedávnom prestupu Roberta Lewandowského na neštandardné míňanie upozornil tréner Bayernu Julian Nagelsmann. Prezident Barcelony mu teraz vrátil úder.

Na podujatí na newyorskom Manhattane aj preto poslal Bayernu tvrdý odkaz. „Požiadal som o to, aby sa pozreli na prevody na vlastnom bankovom účže. Za prestup Lewandowského dostali veľa peňazí. Vážim si každého a nezasahuje do financií iných ľudí,“ uviedol pre španielske médiá Laporta.

Cristiano Ronaldo. Čítajte viac Králi hrajú v nedeľu. Ronaldo chce odísť, no v príprave má nastúpiť

Podľa neho kritizujú aj ostatné kluby finančnú situáciu Barcelony bez toho, aby mali dostatočné informácie o tom, čo sa v ekonomickej oblasti deje v klube.

„Chápem, že si možno mysleli, že to nedokážem. Ale nezmerali si správne silu Barcelony a dynamiku nového predstavenstva klubu.“

Futbalové legendy a ich prezývky Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Roberto Baggio - Božský chvostík
Počas väčšej...

Podľa Laportu má katalánsky gigant hodnotné aktíva, vďaka ktorým sa im darí zmierňovať zadlženosť klubu. „Robíme dobrú prácu. Máme viac ako 400 miliónov fanúšikov a tí od nás očakávajú viac, ako v ostatných kluboch,“ dodal.

FC Barcelona sa v letnom prestupovom období posilnila o päticu špičkových futbalistov. Kessié a Christensen prišli zadarmo ako voľný hráči a za trio Lewandowski, Raphinha a Koundé zaplatil klub spolu 153 miliónov eur.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #fc barcelona #Joan Laporta