Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Debut Chielliniho a Balea v FC Los Angeles. Bol pri tom aj Slovák

Taliansky obranca Giorgio Chiellini a waleský krídelník Gareth Bale absolvovali víťaznú domácu premiéru v drese FC Los Angeles v zámorskej futbalovej súťaži MLS.

30.07.2022 09:00
710798597 Foto:
Albert Rusnák sa v zápase viackrát stretol z hviezdnym talianskym obrancom Giorgiom Chiellinim (vľavo).
debata

Ich tím zdolal na vlastnom štadióne Seattle Sounders 2:1. Za hostí nastúpil v základnej zostave aj slovenský stredopoliar Albert Rusnák, ktorý hral do 81. minúty.

Chiellini nastúpil v základnej zostave a na trávniku vydržal do 72. minúty. Bale prišiel z lavičky náhradníkov po vyše hodine hry. O obrat domácich sa už v prvom polčase postarali Kwadwo Opoku a Carlos Vela.

Bola pre Milana Škriniara sezóna 2021/22 poslednou v drese Interu Miláno? Čítajte viac Škriniarova voľba? Buď prestup, alebo najlepší plat v Interi, tvrdí expert

FC Los Angeles je na čele Západnej konferencie o sedem bodov pred Austinom. Seattle figuruje na deviatej pozícii.

Rusnák patrí medzi najvyťaženejších futbalistov Seattlu v tejto sezóna. V základnej zostave nastúpil v osemnástich z dvadsiatich zápasov. Na svojom konte má Slovák jeden gól a jednu asistenciu.

Futbalové legendy a ich prezývky Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Roberto Baggio - Božský chvostík
Počas väčšej...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #MLS #Gareth Bale #Giorgio Chiellini #Albert Rusnák ml.