Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo prišiel v Taliansku o rekord. Pripravila ho oň posila AS Rím

Argentínsky reprezentant a bývalý hráč Juventusu Paulo Dybala sa začiatkom týždňa stal novou posilou konkurenčného AS Rím. A to spôsobilo na Apeninskom polostrove ošiaľ.

23.07.2022 14:19
Paulo Dybala v drese argentínskej reprezentácie. Foto:
Paulo Dybala v drese argentínskej reprezentácie.
debata

Podľa Corriere dello Sport sa Dybalovi podarilo prekonať rekord v počte predaných dresov za prvý deň od podpisu zmluvy s AS Rím. A práve ten doteraz držal Cristiano Ronaldo po príchode z Realu Madrid do Juventusu Turín v roku 2018.

Po dresoch AS Rím s menom Argentínčana a číslom 21 sa strhol obrovský záujem a Rímania po rokoch veria, že Dybala vrátil klub z večného mesta na vyššie pozície v tabuľke Serie A.

SR Futbal ME21 kvalifikácia Slovensko Kazachstan Čítajte viac Drzý Mourinho mal v očiach slzy. Dostal pozdrav od Vengloša

Vedenie AS Rím ponúklo Dybalovi, že môže nosiť ikonické číslo 10, ktoré naposledy v klube obliekal legendárny Francesco Totti. Z úcty k ikone to Dybala odmietol a zvolil si číslo 21.

„Hovoril som s generálnym manažérom a spýtal sa, či chcem mať číslo 10,“ povedal vo svojom prvom rozhovore ako hráč Ríma. „Poďakoval som mu, pretože nosiť takéto tričko si vyžaduje veľký rešpekt a zodpovednosť.“

FC ViOn Zlaté Moravce Čítajte viac Záhoráci si vezú z Moraviec bod. O ďalšie dva prišli tesne pred koncom

AS Rím skončil v poslednej sezóne na 6. mieste tabuľke, ale v máji po víťazstve nad Feyenoordom Rotterdam zdvihol nad hlavu európsku trofej za triumf v Európskej konferenčnej lige.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #Serie A #Paulo Dybala