Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Otázniky nad Ronaldom. Na tréningu United nebol, hovorí sa o troch záujemcoch

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo absentoval na pondelňajšom tréningu Manchestru United z "rodinných príčin".

04.07.2022 14:16
Anglicko šport futbal liga 16. kolo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata

Klub podľa agentúry AFP akceptoval jeho dôvody, 37-ročný útočník však podľa medializovaných správ pred niekoľkými dňami deklaroval svoj úmysel odísť. V závere kariéry chce pokračovať v mužstve, s ktorým by pravidelne hral Ligu majstrov.

V pondelok s k tímu United mali pripojiť hráči, ktorí absolvovali počas letnej klubovej prestávky reprezentačné povinnosti. Ronaldo chýbal a britské médiá informujú, že ani po príchode nového trénera Erika ten Haga "neverí ambíciám "červených diablov.

Messi vs. Ronaldo? Futbalové osobnosti rozhodli Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Alex Ferguson – Cristiano Ronaldo. „Messi je...

Do Manchestru sa vrátil vlani z Juventusu Turín, ale sklamalo ho šieste miesto v Premier League zaručujúce len účasť v Európskej lige.

Podľa novín The Times je Ronaldova žiadosť motivovaná túžbou hrať až do konca kariéry každú sezónu v LM.

Od roku 2003, keď odišiel zo Sportingu Lisabon a prvýkrát zamieril do Manchestru United, ťahá portugalský kanonier sériu 19 sezón s nepretržitou účasťou v najprestížnejšej európskej klubovej súťaži.

Ronaldo a krásna Georgina si užívali na jachte Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Georgina Rodriguezová si užíva chvíle voľna na...

Preto by chcel teraz prestúpiť, ak za neho klub dostane počas prestupového obdobia adekvátnu ponuku, uviedol portál Sky Sports.

Ronaldo podľa vlastných slov cíti, že dokáže ešte tri až štyri roky hrať na najvyššej úrovni, a rád by ich strávil v klube, v ktorom by bol schopný prispieť k tímovým či individuálnym úspechom.

Podľa portálu Relevo, ktorý vychádza z informácií talianskeho žurnalistu Mattea Moretta, majú o Ronaldove služby záujem tri kluby – Chelsea, Bayern Mníchov a Neapol.

Ako tvrdia jeho blízki priatelia, majster Európy z roku 2016 má stále tie najvyššie sympatie a rešpekt smerom k United, no rád by zmenil prostredie aj kvôli jeho mladej rodine, ktorá má za sebou náročné obdobie.

Cristiano Ronaldo so svojim Bugatti Veyron. Čítajte aj Šéf sa asi nepotešil. Ronaldovo Bugatti za 2 milióny skončilo v dome

V apríli Ronaldovi a jeho partnerke Georgine Rodriguezovej zomrelo pri pôrode jedno z dvojčiat.

Ronaldo sa po pôsobeniach v Reale Madrid a Juventuse vrátil pred rokom do Manchestru. V 30 ligových stretnutiach v drese United nastrieľal 18 gólov, v siedmich dueloch v LM pridal šesť presných zásahov.

Päťnásobný víťaz Zlatej lopty je rekordér LM v počte odohratých zápasov (183), strelených gólov (140) i asistencií (42).

V kariére získal celkovo 32 trofejí, z toho sedem ligových titulov, päťkrát vyhral Ligu majstrov – štyrikrát v drese Realu a raz s United.

Najlepší futbalisti sezóny 2021/22 Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
65. Patrik Schick - Bayer Leverkusen.
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United