Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Potupa pre Lewandowského. Reči o odchode mu fanúšikovia spočítali

V máji vyhlásil, že už nechce hrať za Bayern Mníchov. Teraz Poliaka Roberta Lewandowského priaznivci nezvolili za najlepšieho hráča sezóny.

28.06.2022 18:30
Robert Lewandowski Foto: ,
Robert Lewandowski.
debata (1)

A to napriek tomu, že rovnako ako v minulých rokoch aj v sezóne 2021/22 bol suverénne najlepším kanonierom nemeckej Bundesligy.

Lewandowski nastrieľal za Bayern v 34 zápasov najvyššej nemeckej súťaže 35 gólov. No klubová vernosť je u fanúšikov na prvom mieste.

SR Futbal ME kval. Azerbajdžan Mráz Čítajte viac Slovan si opciu neuplatnil. Útočník Mráz má namierené do Ruska

Za najlepšieho tak zvolili majstra sveta Thomasa Müllera, druhý skončil Jamal Musiala a až tretie priečka sa ušla Lewandowskému.

Je zrejmé, že priaznivci sa od 34-ročného kanoniera z Poľska odvrátili po tom, čo rázne vyjadril svoj nezáujem pôsobiť ďalej v bavorskom klube.

Kontroverzná tretia séria dresov Newcastlu United. Čítajte viac Čo sú to za farby? Dúbravkov klub nepríjemne prekvapil fanúšikov

Poľský útočník mal ešte pred koncom sezóny bojovať o trojročné predĺženie zmluvy, no zvykom v Bayerne je, že futbalisti nad 30 rokov dostávajú zmluvu už len na jeden rok.

Lewandowského chce získať FC Barcelona, ale športový riaditeľ Bayernu Hasan Salihamidzić povedal, že Poliak má prvý pracovný deň 12. júla. Bývalý hráč klubu očakáva, že hviezda klubu sa na tréningu objaví, keďže má zmluvu platnú do leta 2023.

Najdrahšie prestupy roka v tomto tisícročí Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
2000 Luis Figo - Portugalsko * Cena za hráča:...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bayern Mníchov #Robert Lewandowski #Thomas Müller