Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľká pochvala od legendy: Škriniar má vytetovaný znak Interu v srdci

Podľa bývalého reprezentanta Talianska Giuseppeho Bergomiho patrí slovenský obranca k tomu typu futbalistu, ktorého by klub nikdy nemal predávať.

23.06.2022 18:00
Milan Škriniar Foto: ,
Milan Škriniar s kapitánskou páskou v reprezentácii.
debata

Bergomi sa aj na adresu kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie vyjadril v rozhovore pre Radio Nerazzurra. „V klube je niekoľko hráčov, ktorí majú na srdci vytetovaný znak Interu,“ uviedol Bergomi.

Následne vymenoval dôležité kvarteto zo základnej zostavy milánskeho klubu Milana Škriniara, Alessandra Bastoniho, Nicola Barellu a Lautara Martineza. „To sú všetko hráči, ktorých by ste nikdy nemali predávať,“ doplnil Talian.

Juraj Kucka Čítajte viac Z Premier League na Tehelné pole. Slovan zlanáril Kucku

Podľa Bergomiho je dôležité, aby silná kostra mužstva zostala pohromade minimálne desať rokov tak, ako sa to v poslednej dekáde darilo v Taliansku najmä Juventusu Turín.

„Na Škriniarovi je skvelé, že má fyzickú kondíciu, nikdy sa nenechá predskočiť,“ vystrúhal Slovákovi poklonu. Bergomi tak reagoval na silnejúce hlasy hovoriace o možnom predaji Škriniara do Paríž St. Germain alebo niektorého z klubov anglickej Premier League.

Bez ohľadu na to, či Slovák ostane v Interi Miláno, alebo odíde, vidí Bergomi budúcnosť klubu pozitívne. Do mužstva sa vráti útočník Romelu Lukaku a stredovú formáciu má posilniť aj Argentínčan Paulo Dybala.

Najväčšie prestupové prepadáky histórie Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
15. Aaron Wan-Bissaka * Dátum prestupu:...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Serie A #Inter Miláno