Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Protestovali mu pred domom, vzal ich do krčmy. Riaditeľ United sa vynašiel

Menšia skupinka nespokojných priaznivcov anglického futbalového klubu Manchester United sa rozhodla prísť pred dom výkonného riaditeľa Richarda Arnolda, aby vyjadrila svoje obavy z budúcnosti organizácie zo štadióna Old Trafford.

19.06.2022 17:53
Manchester United Foto: ,
Radosť futbalistov Manchestru United.
debata

A pravdepodobne dosiahli viac ako očakávali, keďže plánovaný protest sa nakoniec zmenil na improvizované posedenie v krčme, kde prítomní diskutovali o množstve tém. Prebrali majiteľov, finančné problémy klubu i možný prestup holandského stredopoliara Frenkieho De Jonga z FC Barcelona.

„Richard sa dopočul, že v krčme neďaleko jeho domu sa zhromaždila skupina fanúšikov. Išiel sa s nimi stretnúť, kúpil im všetkým drink, vypočul si ich názory a objasnil, čo klub robí, aby dosiahol úspech na ihrisku, vylepšil štadión a posilnil vzťah s fanúšikmi,“ uviedol manchesterský klub.

Na sociálne siete sa dostalo video, ako Arnold, ktorý spomenutú funkciu prevzal vo februári, riešil obavy fanúšikov dosť otvorene. Nebolo jasné, či vedel, že ho natáčali, keď hovoril o finančnej situácii v klube a potrebe dodatočných investícií do zariadení, akými sú štadión a tréningové ihrisko.

Ivan Hašek Čítajte viac Má byty v Dubaji. Magnát Hašek vyzerá ako tajtrlík, ale keď prehovorí...

Medzi fanúšikmi United dlhodobo nepanuje náklonnosť voči americkej rodine Glazerovcov, ktorá vlastní klub. Nepriateľstvo sa ešte vystupňovalo po tom, ako sa Manchester United vlani nakrátko zapojil do snáh o vytvorenie odštiepeneckej kontinentálnej súťaže – tzv. superligy.

Príchod nového trénera Erika ten Haga a odchody viacerých hráčov, ktorí mali vysoké platy a v ostatných sezónach nepodávali adekvátne výkony, ako Paul Pogba, Nemanja Matič, Jesse Lingard či Juan Mata, vyvolal u mnohých priaznivcov ManUnited mierny optimizmus do budúcej sezóny 2022/2023.

Arnold navyše fanúšikom povedal, že peniaze na vylepšenie hráčskeho kádra v klube sú. Manchester United je s 20 majstrovskými titulmi najúspešnejším klubom v histórii najvyššej anglickej súťaže.

V uplynulých rokoch však ustúpil z tradičných pozícií a nateraz poslednou veľkou trofejou, ktorú získal, bola tá za prvenstvo v Európskej lige 2016/2017. V nedávno skončenej sezóne 2021/2022 skončili United v Premier League na 6. mieste.

Za najsexy futbalistku označujú Chorvátku Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Ana Maria Markovičová sa narodila vo...
debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United