Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Zidane skočil miliardárovi na udičku. PSG mu splnil dve veľké podmienky

Chystá sa trénerská rošáda leta. Podľa denníka Mundo Deportivo je futbalová legenda Zinedine Zidane v Katare a rokuje s vedením Paríž Saint-Germain. Dohoda by navyše mala byť veľmi blízko.

10.06.2022 14:12
Zinedine Zidane Foto: ,
Zinedine Zidane.
debata (1)

Štyridsaťdeväťročný Francúz by mal nahradiť Mauricia Pochettina, o ktorého odchode sa špekuluje už niekoľko dní. Zidane v minulosti doviedol Real Madrid k niekoľkým trofejám, ako tréner nikdy nepôsobil v žiadnom inom klube.

Rokovania medzi jedným z najbohatších klubov planéty a zlatým mužom francúzskeho futbalu prebiehajú od začiatku týždňa. Až dnes sa však mali obe strany priblížiť k finálnej dohode.

Zidane si vraj v úvodnej fáze rozhovorov kládol dve podmienky. Tou prvou bola absolútna kontrola nad športovým úsekom klubu, druhou udržanie Kyliana Mbappého.

Karel Jarolím Čítajte viac Hašek sa nekoná. Na lavičku Slovana sa vracia veľké meno z minulosti

Podľa renomovaného madridského novinára Ramóna Fuentesa je na sobotu nachystaná schôdzka medzi Zidanom a katarským emirom.

Zidane vo Francúzsku pôsobil ako hráč v Cannes a Bordeaux, potom svoju kariéru spojil s Juventusom Turín a najslávnejšie obdobie svojho futbalového života prežil v Reale Madrid. Známa je jeho náklonnosť k Marseille, kde žije časť jeho rodiny.

Kto povedie Slovensko? Toto sú kandidáti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Vladimír Weiss st. doviedol Slovensko na MS...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Zinedine Zidane