Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bude spoluhráčom Messiho? Škriniar je prioritou Paríža

Prestupové obdobie sa blíži a s ňou aj informácie o možnej zmene dresu Milana Škriniara.

09.06.2022 08:11
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata (1)

Stopér Interu Miláno a slovenskej reprezentácie si v zápase proti Kazachstanu privodil zranenie a už je na ceste do klubu kvôli ďalším vyšetreniam zranených zadných stehenných svalov.

Kým reprezentáciu čakajú dva zápasy v Lige národov proti Azerbajdžanu a Kazachstanu, Škriniar sa musí sústrediť na liečbu.

Popritom si môže prečítať novinky o jeho budúcnosti. Na zraze národného tímu ešte pred ostrými zápasmi priznal, že ich veľmi nerieši.

"Moja budúcnosť je v Interi, mám tam zmluvu. Nič sa na tom nemení. Odohral som skoro všetky zápasy. Moje výkony boli solídne.

Kto povedie Slovensko? Toto sú kandidáti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Vladimír Weiss st. doviedol Slovensko na MS...

Tieto reči prichádzajú každý polrok či rok. Nie je tam nič konkrétne, som v Interi spokojný. Vyhrali sme titul, teraz máme dve trofeje. Stále máme méty, ktoré chceme dosiahnuť," povedal Škriniar slovenským médiám.

V utorok však prišli dve zaujímavé prestupové špekulácie. Prvá z Britských ostrovov, kde sa opätovne prihlásili do boja o Škriniara Chelsea a Tottenham.

Londýnske kluby majú v talóne svoje esá.

Spurs by Škriniara radi prilákalo prostredníctvom niekdajšieho kouča Interu Antonia Conteho i Ivana Perišiča, ktorý do Tottenhamu prestúpil nedávno z Interu ako voľný hráč.

FUTBAL-SC: Bratislava - Trnava weiss Čítajte viac Weiss v Slovane skončil. Prevezme reprezentáciu?

Chelsea po druhýkrát vo svojej histórii rieši, čo s Romelom Lukakom. Belgičan toho v sezóne neodohral toľko, ako by si predstavoval a tak by sa rád vrátil do Interu.

Súčasťou supervýmeny za desiatky miliónov eur na trase Londýn – Miláno by mal byť Škriniar aj Lautaro Martínez. Podľa Daily Mail je slovenský stopér v hľadáčiku trénera Thomasa Tuchela.

Francúzsky denník Le Parisien však večer prišiel so správou o tom, že čoskoro nový športový riaditeľ parížskeho Saint-Germain Luis Campos má letnú posilu číslo jeden.

Štefan Tarkovič Čítajte viac NÁZOR: Na Tarkovičovu obranu. Takto sa to nerobí...

Prestupu dvadsaťsedemročného odchovanca MŠK Žilina by nemali brániť ani vysoké finančné nároky Interu.

Škriniarova trhová hodnota je podľa špecializovaného portálu transfermarkt.de 65 miliónov eur. Prestupu nahráva aj fakt, že Škriniarova zmluva vyprší v júni budúceho roka.

Stane sa Škriniar spoluhráčom Lionela Messiho?

Tréneri Slovana za ostatných 10 rokov Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Vladimír Weiss st. (august 2011 – august 2012,...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Paríž Saint-Germain #Milan Škriniar