Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Real sa pomstil za Mbappého. Parížu vyfúkol mladý supertalent

Víťaz Ligy majstrov Real Madrid mal dosiahnuť dohodu o prestupe 22-ročného stredopoliara Aureliena Tchouameniho za viac ako 100 miliónov eur z AS Monaco.

07.06.2022 18:07
3. Aurelien Tchouameni Foto:
Aurelien Tchouameni.
debata

O zatiaľ najdrahšom prestupe tohto roka informoval The Athletic. Podľa portálu už zástupcovia Realu Madrid dolaďujú detaily v budúcej zmluve francúzskeho reprezentanta.

Zaujímavosťou je, že o hráča s 10 štartami za národný tím sa zaujímal aj Paríž St. Germain. Práve ten vyfúkol v poslednej chvíli „bielemu baletu“ kanoniera Kyliana Mbappého, ktorý sa napokon rozhodol ostať pod Eiffelovkou.

Štefan Tarkovič Čítajte viac Potvrdené, Slováci sú bez trénera. Tarkovič pri reprezentácii skončil

Tchouameni bol v tejto sezóne dôležitou súčasťou AS Monako, ktoré skončilo v Ligu 1 na treťom mieste. V najvyššej súťaži nastúpil v 35 zápasoch, strelil tri góly a mal dve prihrávky.

Vďaka presvedčivým výkonom na poste defenzívneho stredopoliara sa stal neoddeliteľnou súčasťou základnej zostavy reprezentácie pod vedením trénera Didiera Deschampsa.

V národnom tíme debutoval v septembri 2021 a zažil doteraz najúspešnejšiu sezónu v kariére. Počas dva a pol ročnej anabázy v Monaku nastúpil na 95 stretnutí v Ligue 1.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #AS Monaco #Ligue 1 #Aurelien Tchouameni