Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Real Madrid hlási prvú veľkú posilu. Získal top obrancu z Anglicka

Nemecký futbalista Antonio Rüdiger sa dohodol na štvorročnom kontrakte s Realom Madrid.

02.06.2022 14:48
Antonio Rüdiger. Foto:
Antonio Rüdiger.
debata

Španielsky majster a aktuálny víťaz Ligy majstrov to potvrdil vo štvrtok spoločne s FC Chelsea, kde obranca doteraz pôsobil.

„Hrdo oznamujem, že sa pripojím k Realu Madrid. Som nadšený zo všetkých výziev, ktoré ma čakajú a nemôžem sa dočkať prvého zápasu za tento veľký klub,“ uviedol Rüdiger na sociálnej sieti Twitter.

Juan Mata po ôsmich rokoch opúšťa Manchester United. Čítajte viac Čo deň, to oznámenie o odchode. V Man United končí už tretí hráč

Dvadsaťdeväťročný obranca prichádza do Realu ako voľný hráč po neúspešných pokusoch o jeho udržanie zo strany Chelsea. Tú v uplynulej sezóne trápili problémy súvisiace so sankciami uvalenými na jej bývalého majiteľa Romana Abramoviča.

Edson Arantes do Nascimento. Čítajte viac Odkaz Pelého pre Putina: Zastavte inváziu, moc je vo vašich rukách

Tím fungoval v obmedzenom režime a problémy sa podpísali aj na jeho výkonoch – predčasne vypadol z boja o titul v Premier League a prehral vo finále Pohára FA i anglického Ligového pohára.

Vo štvrťfinále Ligy majstrov vypadol práve s Realom Madrid, ktorý prestížnu súťaž neskôr vyhral. Informácie priniesla agentúra AFP.

Najbohatší majitelia v anglickej Premier League Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Matthew Benham - Anglicko, Brentford FC...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Real Madrid #Antonio Rüdiger