Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slzy ako hrachy. Argentínsku hviezdu zložili pri rozlúčke emócie

Naposledy sa pred zaplnenými tribúnami predstavili dve opory Juventusu Turín, obranca Giorgio Chiellini a stredopoliar Paulo Dybala.

17.05.2022 12:30
Paulo Dybala. Foto:
Argentínsky stredopoliar Paulo Dybala pri rozlúčke s Juventusom Turín.
debata

A práve druhého menovaného, 28-ročného Dybalu premohli po konečnom hvizde ligového zápasu proti Lazio Rím (2:2) emócie. Juventus opúšťa po siedmich rokoch.

Priaznivci mu pripravili dlhotrvajúci potlesk v stoji a po dojímavom odmenení za dlhoročné služby sa Dybala nedokázal ubrániť slzám.

Od svojho príchodu z Palerma v roku 2015 patril Argentínčan medzi ofenzívne opory mužstva a za Juventus strelil 115 gólov v 291 zápasoch. Len krátko pred duelom s Laziom na sociálnej sieti oznámil, že bude posledným v drese „starej dámy“.

„Je ťažké nájsť správne slová, je v tom toľko rokov a toľko emócií, všetko dohromady,“ napísal Dybala. „Myslel som si, že budeme spolu ešte viac rokov, ale osud nás zaviedol na odlišné cesty."

V 77. minúte zožal Dybala veľký potlesk po tom, čo ho vystriedal Martin Palumbo, a následne sa dočkal vrúcneho objatia od kapitána Giorgia Chielliniho.

Emotívna noc to bola aj pre Chielliniho, ktorý tiež hral svoj posledný domáci zápas za Juventus, a po záverečnom hvizde jeho spoluhráč Leonardo Bonucci napísal emotívny list svojmu priateľovi.

„Dnes je tvoj deň a deň, keď ti začne chýbať tím, tieto farby, táto šatňa. Bol si príkladom, vodcom, bratom, priateľom. Ďakujem kapitán. Milujem ťa,“ napísal Bonucci.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Serie A #Juventus