Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mbappé rozhodol o svojej budúcnosti. Oblečie si dres Realu Madrid?

Najžiadanejší futbalista na prestupovom trhu Kylian Mbappé by mal po štyroch rokoch opustiť Paríž St. Germain.

17.05.2022 06:57
Kylian Mbappé Foto: ,
7. Kylian Mbappé (Paríž St. Germain): 26 480 000 €.
debata

Podľa španielskych médií sa mal Mbappé dohodnúť na päťročnej zmluve s Realom Madrid. Denník Marca uviedol, že rozhodujúci pokrok v rokovaniach nastal minulý týždeň, keď navštívil Francúz Madrid.

Mbappé mal uprednostniť menej lukratívny ponuku, nakoľko jeho týždenný plat v Realu má byť nižší ako ten, ktorý mu za zotrvanie v metropole Francúzska ponúkal Paríž St. Germain.

Stanislav Lobotka Čítajte viac Sólo z vlastnej polovice! Lobotkov prvý gól prirovnali k Maradonovej paráde

„Toto nie je správny moment, ale áno, áno… už je takmer rozhodnuté,“ uviedol 23-ročný útočník počas slávnostného odovzdávanie cien francúzskej Ligue 1.

Tam bol Mbappé už tretíkrát za sebou vyhlásený za najlepšieho hráča sezóny francúzskej najvyššej súťaže. Parížu pomohol k titulu strelením 25 gólov a k nim pridal 17 prihrávok. V oboch ukazovateľoch bol najlepším v súťaži.

Slováci, ktorých cena vzrástla najviac Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
15. Dominik Holec (Sparta Praha)
 Pôvodná...

O zmene dresu v prípade Mbappého sa špekuluje už od začiatku sezón. V posledných týždňoch sa v súvislosti s jeho budúcnosťou spomínalo len predĺženie zmluvy v Paríži, alebo odchod do Realu Madrid.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Paríž St. Germain #Kylian Mbappé