Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chcú sa ho zbaviť? Črtá sa senzačný prestup Ronalda z Manchestru

Podľa britských médií sa novopečený španielsky majster Real Madrid čoraz intenzívnejšie zaujíma o Cristiana Ronalda.

01.05.2022 11:15
Cristiano Ronaldo. Foto:
Cristiano Ronaldo v zápase proti Evertonu.
debata (3)

Podľa The Sunday Mirror už vedenie Manchestru United stanovilo aj požadovanú prestupovú sumu za 37-ročného portugalského kanoniera.

Hviezda „červených diablov“ preukazuje aj vo vysokom veku špičkovú formu, veď v tejto sezóne strelila už 23 gólov. Napriek pôsobivým výkonom je jeho budúcnosť v klube neistá.

Najlepšie zarábajúci slovenskí futbalisti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10.
Dávid Hancko
AC Sparta Praha
867 000 eur

Ronaldo by sa totiž mohol veľmi rýchlo dostať na vedľajšiu koľaj potom, čo trénerskú taktovku v Manchestri v lete prevezme nový tréner Erik ten Hag.

Do konfliktu sa Ronaldo dostal už aj s predchádzajúcim koučom Ole Gunnarom Solskjaerom aj Ralfom Rangnickom. Ronaldo síce gólovo vynikal, ale celková forma tímu a výsledky Manchestru sú sklamaním.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac Ronaldo sa po ďalšej veľkej méte nepostavil k penalte. Dôvod bol jasný

Prioritou Realu Madrid na letnom prestupovom trhu zostáva Francúz Kylian Mbappé, no v osobe Ronalda majú istotu „zaručených gólov“. Portugalčan ich v drese Realu nasúkal 451 v priebehu 438 zápasov.

Ronaldo odišiel z Realu Madrid v roku 2018 potom, čo klub doviedol k štyrom triumfom v Lige majstrov v rokoch 2014, 2016, 2017 a 2018.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid #Manchester United