Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Boháči z Paríža roztáčajú milióny. Chod číslo 1? Hviezda z Barcelony

Paríž St. Germain mal urobiť svoj prvý krok na letnom prestupovom trhu tým, že ponúkol Ousmane Dembelému veľký balík peňazí.

29.04.2022 22:11
Ousmane Dembélé Foto: ,
Ousmane Dembélé.
debata

Katarskými majiteľmi štedro dotovaný klub vyhral minulý týždeň francúzsku ligu a pomaly rozbieha aktivity na prestupovom trhu.

Po nečakane rýchlom konci vo štvrťfinále Ligy majstrov sa hovorilo o odchode trénera Mauricia Pochettina a možnom príchode kouča Antonia Conteho.

Nasser Al-Khelaifi. Čítajte viac Nudné finále Ligy majstrov? Šéf Paríža chce veľkolepú šou

Očakáva sa, že hviezdny kanonier Kylian Mbappe by mal odísť do Realu Madrid a nahradiť by ho mal jeho krajan Ousmane Dembelé.

Tomu už za pár týždňov skončí zmluva v Barcelona a bude voľný hráč. Podľa španielskeho novinára Toniho Juanmartiho predložilo vedenie PSG hráčovi ponuku na 17 miliónov eur ročne po zdanení, ale hráč zatiaľ údajne nereagoval.

Okrem Dembelého sa v súvislosti s Paríž St. Germain spomína ďalšia hviezda francúzskeho futbalu – v hre by mohol byť aj príchod Paula Pogbu z Manchestru United.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Paríž St. Germain #Ligue 1 #Ousmane Dembélé