Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tottenham alebo o milión vyšší plat v Interi? Škriniar rieši budúcnosť

Na britských ostrovoch neutíchajú špekulácie o záujme klubu z Londýna. Na druhej strane má mať Milan Škriniar na stole lukratívne predĺženie zmluvy s Interom Miláno.

25.04.2022 13:30
Milan Škriniar, Hamed Traoré Foto: ,
Obranca Interu Milan Škriniar v súboji s Hamedom Traorém zo Sassuola.
debata (1)

Podľa portálu calciomerato.com má vedenie Interu Miláno pre slovenského reprezentanta pripravenú zmluvu, ktorá by jeho pôsobenie v klube predĺžila až do roku 2027.

V porovnaní so súčasným kontraktom by si mal Škriniar výrazne prilepšiť. Jeho aktuálny ročný príjem má byť podľa totalsportek.com na úrovni 4 milióny eur a po novom by mal zarábať o milión viac.

Milan Škriniar Čítajte viac Sklamaný Škriniar, oslepený Salah. Ktoré hviezdy nejdú do Kataru?

Podľa talianskych médií je predĺženie zmluvy so Slovákom jednou z priorít Interu v najbližších týždňoch. V Tottenhame ale pôsobí jeho bývalý tréner Antonio Conte.

Britské denníky stále vidia nádej, že by taliansky kormidelník mohol do Londýna prilákať niektorého zo svojich bývalých hviezdnych zverencov.

Taliansko futbal pohár semifinále odveta Inter Miláno AC Mil? Čítajte viac Škriniar si zahrá finále pohára. Inter ovládol milánske derby

Okrem Škriniara sa spomína aj kanonier Lautaro Martínez, taliansky reprezentant Alessandro Bastoni či holandský internacionál Stefan de Vrij.

Už najbližšie týždne by mali dať dôležitú odpoveď na otázku, kde odštartuje Škriniar budúcu sezónu svojej úspešnej futbalovej kariéry.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Serie A #Inter Miláno #Milan Škriniar