Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Za toto má byť penalta? Hamšíkov klub mali postrčiť rozhodcovia

Hamšíkov Trabzonspor vyhral na pôde Dmirsporu 3:1 a už len krok ho delí od titulu. No prvý gól v zápase vyvolal vlnu nevôle.

25.04.2022 12:30
Marek Hamšík v drese Trabzonsporu. Foto:
Marek Hamšík v drese Trabzonsporu.
debata

Situácia nastala už v 2. minúte stretnutia tureckej najvyššej súťaže. Po nevinne vyzerajúcom strete domáceho Simona Deliho s útočníkom Viscom ukázal rozhodca na biely bod.

Brankár Demirsporu dokázal pokutový kop zneškodniť, no rozhodca Yaşar Kemal Uğurlu išiel cez VAR preveriť, či neboli porušené pravidlá a následne ho nariadil zopakovať.

Opakovanú penaltu už Bruno Peres premenil a tím, v ktorého drese nastúpil aj Marek Hamšík, poslal do vedenia 1:0. Spomínaný zákrok vyvolal po stretnutí na sociálnych sieťach búrku nevôle.

Marek Hamšík Čítajte viac Hamšík sedel v obkľúčenom autobuse. Pozrite si, aký ošiaľ zavládol v Trabzone

Na situácia zareagoval aj Uğur Dündar šéf správnej rady najväčšieho konkurenta Trabzonsporu v sezóne, Fenerbahce Istanbul.

„Ak by túto pozíciu posudzovalo tisíc rozhodcov, 998 by ju neodpískalo. Sú iba dvaja, ktorí tvrdia opak! Jedným je rozhodca VAR Özgür Yankaya a druhým Yaşar Kemal Uğurlu!“ vyhlásil na Twitteri Dündar.

Každopádne, bez ohľadu na kontroverznú situáciu si Trabzonspor odniesol z pôdy súpera tri body po víťazstve 3:1 a pred druhým Fenerbahce má v tabuľke náskok 11 bodov štyri kolá pred koncom súťaže.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Trabzonspor #Marek Hamšík #Fenerbahce Istanbul