Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík mieri s Trabzonsporom do finále pohára: Kontrolovali sme hru

Futbalisti tureckého Trabzonsporu vyhrali v prvom semifinále Tureckého pohára nad Kayserisporom 1:0 a vytvorili si dobrú pozíciu pred odvetou.

20.04.2022 10:00
Marek Hamšík v drese Trabzonsporu. Foto:
Marek Hamšík v drese Trabzonsporu.
debata

Tá je na pôde Kayserisporu na programe 10. mája. S výkonom mužstva bol spokojný aj Marek Hamšík. Slovenský reprezentačný stredopoliar nastúpil v 71. minúte a mal prsty vo víťaznom góle.

Ten strelil v 87. minúte Andreas Cornelius. Hosťujúca obrana najprv odvrátila Hamšíkov center, k lopte sa dostal Anthony Nwakaeme, ktorý poslal loptu do šestnástky a Cornelius rozhodol.

Marek Hamšík v drese Trabzonsporu. Čítajte viac Otázka nie je či získajú titul, ale kedy. Hamšík a spol. zvýšili náskok

„Prvých 30 minút sme hrali veľmi dobre, súpera sme k ničomu nepustili. Mali sme strely, príležitosti, ale čisté šance nie. Dá sa povedať, že my sme boli ten tím, čo kontroloval hru,“ povedal Hamšík pre svoju oficiálnu stránku.

Podľa neho bol práve Trabzonspor tým tímom, ktorý sa snažil niečo vytvoriť. „Nakoniec sme sa dopracovali ku gólu. Myslím si, že o ten jeden gól sme si zaslúžili vyhrať,“ dodal Hamšík.

Víťaz dvojzápasu sa vo finále stretne s úspešnejším z dvojice Sivasspor – Alanyaspor. Trabzonspor, ktorý už takmer s istotou získa majstrovský titul tak môže pomýšľať aj na zisk tureckého double.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Trabzonspor #Marek Hamšík