Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Karma je zdarma. Nezatlieskal Ukrajine, potom potopil spoluhráčov

Pred začiatkom zápasu urobil ostentatívne gesto, za ktoré ho vypískali oba fanúšikovské tábory.

18.04.2022 17:00
676117005 Levin Slovácko Foto:
Vladislav Olegovič Levin v drese 1. FC Slovácko.
debata (11)

Keď futbalisti Sparty Praha a Slovácka tlieskali pred štartom nedeľného duelu českej ligy na podporu Ukrajiny, ktorá čelí ruskej vojenskej agresii, hosťujúci Vladislav Levin demonštratívne schoval ruky za chrbát.

Potom sa ruský stredopoliar nepredviedol v najlepšom svetle ani na ihrisku.

Anglicko Futbal Premier League 32. kolo Ronaldo Čítajte viac Ronaldo rozbil jackpot. Za hetrik zinkasoval poriadny balík

Slovácko prehralo na pôde favorita 1:3 aj preto, že Levin v priebehu zápasu ľahkovážne stratil loptu a domáci následne skórovali. Udialo sa tak za stavu 1:1, po Rusovej chybe sa presadil Bořek Dočkal.

„Z jeho strany to bolo vyložene nezodpovedné. Hrubý omyl, ktorý by sa nemal stávať. Teraz si bude musieť na ďalšiu šancu počkať,“ reagoval tréner Slovácka Martin Svědík pre iSport.cz .

Levin mal pri tom na Sparte napraviť pokazený dojem z minulotýždňového súboja proti Karvinej, v ktorom ho Svědík stiahol z ihriska po slabom výkone už po desiatich minútach.

Sparta vďaka triumfu nad Slováckom natiahla víťaznú sériu na päť zápasov a v tabuľke je naďalej tretia. Slovácko je štvrté, na Pražanov stráca desať bodov.


Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
11 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Sparta Praha #Slovácko #vojna na Ukrajine #Vladislav Levin