Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rozprávková zmluva alebo prestup? Škriniar je prioritou číslo jeden

Vidieť to na ihrisku a aj na výplatných páskach. To sú dva základné rozdiely medzi anglickou Premier League a talianskou Serie A.

16.04.2022 11:47
Milan Škriniar Foto: ,
Obranca Interu Milan Škriniar.
debata (2)

Tieto dve z piatich popredných futbalových líg sa najčastejšie spomínajú s najlepším slovenským reprezentantom Milanom Škriniarom.

Už je to takmer päť rokov, čo rodák zo Žiaru nad Hronom vymenil Sampdoriu Janov za Inter Miláno. Na začiatku sa prestupová čiastka (34 miliónov eur) zdala neuveriteľne vysoká. Dnes ju v Miláne považujú za babku.

Môžu za to skvelé výkony 27-ročného stopéra, ktorý vlani mužstvu pomohol k zisku prvého ligového titulu po dvanásťročnej pau­ze.

A hoci sa po skvelej minulej sezóne špekulovalo o odchode Škriniara na Britské ostrovy, nič z toho nebolo.

Radosť futbalistov Interu Miláno po góle v sieti Spezie. Čítajte viac Škriniar po triumfe Interu: Sme na správnej ceste, nesmieme poľaviť

„Som v Miláne šťastný,“ zdupľoval v rozhovore pre denník Pravda.

Zdá sa, že to nie sú len prázdne frázy. Podľa denníka La Gazzetta dello Sport Škriniar odmietol už viacero ponúk z Premier League.

Elitnému obrancovi končí 30. júna 2023 zmluva a podľa informácii z Apeninského polostrova mu britské kluby na čele s Manchestrom United a Tottenhamom Londýn núkajú omnoho luxusnejší plat.

Inter údajne už čoskoro zaháji rokovania s hráčmi, ktorým sa pomaly končia zmluvy. Ako prvé by si vedenie malo sadnúť práve so Škriniarom, ktorého udržanie je absolútnou prioritou.

Špekuluje sa, že odchovancovi MŠK Žilina predložia rozprávkovú zmluvu.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

V hre je predĺženie zmluvy o ďalšie tri roky do júna 2026 a zvýšenie platu z aktuálnych 3,5 milióna ročne na 4,5 a k tomu aj bonusy.

Ak k dohode nedôjde, je veľmi pravdepodobné, že Škriniar Inter opustí už toto leto. Taliansky majster je ochotný sa ho vzdať za minimálne 55 miliónov eur.

Inter by totiž za neho nemusel budúce leto ani euro, nakoľko by Slovák po skončení zmluvy odišiel zadarmo.

Predĺži Škriniar zmluvu alebo prijme anglickú výzvu?

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Tottenham Hotspur #Inter Miláno #Milan Škriniar