Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

O muža s defibrilátorom je bitka. Bude hrať Eriksen s Dúbravkom?

Dánsky reprezentant Christian Eriksen, ktorý vlani na EURO utrpel zástavu srdca, je v hľadáčiku Newcastlu aj ďalších klubov.

14.04.2022 17:00
Chrstian Eriksen po víkendovom zápase s West... Foto:
Chrstian Eriksen po víkendovom zápase s West Ham United.
debata

Christian Eriksen po svojom januárovom príchode z Interu Miláno do anglickej Premier League odohral za Brentford 5 zápasuv. Strelil gól, na ďalší prihral a okamžite sa stal jednou z opôr klubu.

Eriksen, ktorý má po vlaňajšom srdcovom kolapse v tele zabudovaný defibrilátor, strávil na trávniku 398 minút zo 450 možných. S Dánom v zostave dokázal Brentford vyhrať štyri zo spomínaných piatich duelov vrátane senzačného triumfu 4:1 na pôde Chelsea.

Christian Eriksen,  Kasper Hjulmand Čítajte viac Eriksen skóroval na mieste, kde mu išlo o život. Česi remizovali v Cardiffe

Podľa britských médií je v čele pretekov o Eriksona Newcastle United, za ktorých chytá slovenský reprezentant Martin Dúbravka. No záujem majú mať aj v jeho bývalom tíme Tottenhame, aj v Manchestri United.

Dánskemu stredopoliarovi končí v lete s Brentfordom zmluva a tak sa 1. júla stane voľným hráčom. Podľa The Northern Echo považuje klub dohodu s Eriksenom za možnú a mohol by patriť medzi kľúčové posily letného prestupového obdobia.

Christian Eriksen Čítajte viac Reštart v Premier League. Eriksen sa upísal nováčikovi

Po výborných výkonoch sa ho pochopiteľne nechce vzdať ani Brentford. Jeho tréner a krajan Thomas Frank stále dúfa, že ho presvedčí, aby zostal v západnom Londýne.

„Nemyslím si, že sa o niečom rozhodne pred koncom sezóny. Máme veľký záujem na tom, aby zostal – to by som bol rád,“ uviedol Frank po víkendovom víťazstve nad West Hamom.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba