Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo starne, nie je ako predtým. Cristiano schladil Rooneyho dvomi slovami

Wayne Rooney ako historicky najlepší strelec anglického futbalového klubu Manchester United nie je spokojný s tým, ako sa jeho bývalý tím v súčasnosti prezentuje.

07.04.2022 13:35
Manchester United, Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo a Wayne Rooney.
debata

V rozhovore pre televíznu stanicu Sky Sports spochybnil výkony Francúza Paula Pogbu aj Portugalčana Cristiana Ronalda, niekdajších spoluhráčov a aktuálne dvoch najväčších hviezd „Red Devils“.

Súčasný tréner druholigového družstva Derby County považuje svoj bývalý tím za súbor individualít. United po vypadnutí z Ligy majstrov a nevyrovnaných výsledkoch v Premier League hrozí, že aj v piatej sezóne za sebou zostanú bez trofeje.

"Videl som ich niekoľkokrát naživo, nepôsobia ako jednotný tím. Ak urobia nejakú chybu, tak ich to strašne zráža a limituje,“ poznamenal Rooney.

Karim Benzema Čítajte viac Benzema dozrel ako víno, pomohol mu i kiks. Tuchel soptil, v postup už neverí

Autor 253 gólov vo farbách United sa vyjadril aj k dvom najväčším osobnostiam kabíny. Cristiano Ronaldo s Paulom Pogbom patria k najlepšie plateným futbalistom v klube.

Tridsaťšesťročný Portugalec je síce najlepším strelcom tímu s osemnástimi gólmi, ale podľa Rooneyho jeho letný návrat na Old Trafford nevyšiel podľa predstáv.

"Dáva góly, strelil nejaké dôležité v Lige majstrov, musíme spomenúť aj hetrik proti Tottenhamu. Ale už to nie je ten Cristiano ako predtým. Starne, ale taký je život.

Najlepšie platení futbalisti sveta Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. David de Gea (Manchester United): 23 406...

Stále je nebezpečný pred bránkou súpera, ale v mnohých oblastiach hry potrebuje Manchester mladších, ‚hladnejších‘ futbalistov," pokračoval Rooney ku ktorému sa pridal aj niekdajší obranca Liverpoolu Jamie Carragher.

Na kritiku niekdajšieho spoluhráča zareagoval aj samotný Ronaldo. veľmi stručne a jasne.

„Dvaja závistlivci,“ napísal Ronaldo k instagramovému príspevku Rooneyho.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Wayne Rooney (@waynerooney)


Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Wayne Rooney #Jamie Carragher