Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prvý utečenec od Abramoviča. Hviezdny obranca pôjde do Juventusu

Bolo len otázkou času, kedy problémy majiteľa Chelsea Romana Abramoviča ovplyvnia aj hráčov klubu.

19.03.2022 18:30
Antonio Rüdiger. Foto:
Antonio Rüdiger.
debata

Prvým futbalistom, ktorý opustí rady posledného víťaza Ligy majstrov je elitný obranca Antonio Rüdiger. Nemecký pilier defenzívy sa podľa britských médií dohodol s Juventusom Turín.

S talianskym veľkoklubom sa mal dohodnúť na štvorročnej zmluve, pričom na Apeninský polostrov odíde v lete zadarmo ako voľný hráč.

kolaz Čítajte viac Putinov kamarát, ktorý okradol Rusov. Toto je Abramovičovo bohatstvo

Rüdiger sa už niekoľko mesiacov pokúšal s Chelsea dohodnúť na novej zmluve. No chcel patriť medzi najlepšie zarábajúcich hráčov klubu.

No po uvalení sankcií na majiteľa Romana Abramoviča má Chelsea okrem iného aj zakázané podpisovať zmluvy s hráčmi. A keďže budúcnosť klubu je neistá, hrozí odliv hráčov.

FC Chelsea Čítajte viac Briti varujú fanúšikov Chelsea: Nespievajte tomu Rusovi na slávu

O Rüdigerove služby sa zaujímali Real Madrid, Paríž St. Germain aj Barcelona. No preteky o jeho podpis napokon vyhral Juventus. Nový kontrakt mu má ročne priniesť 6,5 milióna eur.

Podľa talianskych médií je dokonca pravdepodobné, že jeho kroky bude čoskoro nasledovať aj najlepší hráč majstrovstiev Európy 2020, jeho spoluhráč z Chelsea a taliansky reprezentant Jorginho.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Chelsea FC #vojna na Ukrajine #Antonio Rüdiger