Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škandál v Nemecku. Rozhodcu trafili do hlavy, duel nedohrali

Nemecký futbalový klub VfL Bochum sa ospravedlnil za nedohratie duelu 27. kola Bundesligy proti Borussii Mönchengladbach.

19.03.2022 08:30
Christian Gittelmann. Foto:
Christian Gittelmann.
debata

Piatkový zápas prerušili v 68. minúte za stavu 2:0 pre hostí, keď asistenta rozhodcu Christiana Gittelmanna zasiahol pivný pohár zo sektoru domácich priaznivcov.

Naposledy v súťaži z podobných dôvodov nedohrali súboj v apríli 2011 medzi St. Pauli a Schalke. „Môžeme sa iba formálne ospravedlniť. Prežili sme mimoriadne trápny a trpký večer,“ uviedol podľa AFP klub z Bochumu.

„Išlo o stupídny čin idiotského fanúšika,“ nešetril kritikou do vlastných radov. Čin odsúdil aj športový riaditeľ tímu z Mönchengladbachu Roland Virkus: „Takéto veci by sa vôbec nemali stávať. Nahnevá vás, keď sa dobrý zápas musí skončiť takto.“

Kylian Mbappé Čítajte viac Bitka o Mbappého vrcholí. Z Francúza bude v lete veľmi bohatý muž

O osude zápasu sa rozhodne neskôr. Bochum je v tabuľke na 11. mieste, Mönchengladbach na 13. priečke. Na lavičke hostí sedel aj slovenský reprezentant László Bénes.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Bundesliga #VfL Bochum #výtržnosť