Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bitka o Mbappého vrcholí. Z Francúza bude v lete veľmi bohatý muž

Majster sveta z roku 2018 je najhorúcejším artiklom na prestupovom trhu. Má výhodu v tom, že sa stane voľným hráčom.

19.03.2022 07:30
Kylian Mbappé Foto: ,
Kylian Mbappé (Paríž St. Germain).
debata

To znamená, že za prestup Kyliana Mbappého nebude musieť jeho prípadný nový zamestnávateľ zaplatiť ani cent Parížu St. Germain, v ktorom strávil posledných päť sezón.

Na druhej strane to Francúzovi otvára nevídané možnosti, ako z nasledujúceho podpisu zmluvy vyťažiť čo najviac pre seba.

chelsea Čítajte viac Stret gigantov. Ťažko skúšaná Chelsea sa vzoprie Realu

Podľa španielskeho portálu Okdiario sa mala do budúcnosti kanoniera vložiť jeho mama Fayza Lamariová a od Realu Madrid požaduje podpisový bonus 150 miliónov eur.

V posledných týždňoch sa spomínal aj záujem anglického FC Liverpool a v hre môže byť aj jeho zotrvanie v Paríži. Podľa francúzskych médií mu pri predĺžení zmluvy ponúkli St. Germain 100 miliónov eur.

Bez ohľadu na to, či Mbappé v lete zmení klub, alebo nie, s istotou podpíše jeden z najlukratív­nejších kontraktov v histórii futbalu.

Obchod so suvenírmi pred štadiónom Arsenalu. Čítajte viac Netradičný rebríček. Tento klub má najmenej inteligentných fanúšikov

A nemožno sa tomu čudovať. Veď za päť sezón v drese Paríž St. Germain nastrieľal 158 gólov v 207 zápasoch.

Napriek veľkým peniazom si bývalý francúzsky reprezentant Mikael Silvestre myslí, že Mbappé sa o ďalšom kroku rozhodne skôr na základe pocitov, ako financii.

„Jeho rozhodnutie do značnej miery ovplyvní to, čo dosiahne Paríž St. Germain a ako ukončí túto sezónu. A on vníma Paríž ako svoj domov,“ uviedol Silvestre.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Paríž St. Germain #Kylian Mbappé