Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kde je rešpekt? Ronaldov odchod bol neúctivý, zhodli sa legendy Juventusu

Za Juventus odohral 134 zápasov a strelil 101 gólov. Po dlhotrvajúcich špekuláciách sa Cristiano Ronaldo štyri dni pred koncom prestupového obdobia vrátil do Manchestru United.

04.09.2021 17:20
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata (4)

U staronového zamestnávateľa mu Edinson Cavani prenechá dres s číslom sedem, v ktorom Portugalčan hrával počas pôsobenia na Old Trafforde v rokoch 2003 – 2009.

Tridsaťšesťročný rodák z ostrova Madeira po návrate do Anglicka neskrýva nadšenie a o svojom prestupe hovorí len v superlatívoch.

Legendy turínskeho klubu Sergio Brio a Alessio Tacchinardi vyhlásili, že si predstavovali iný odchod superhviezdy z Talianska. Prezradili to pre Tuttosport.

Cristiano Ronaldo Ole Gunnar Solskjaer Čítajte viac Ronaldo venoval návrat jedinému mužovi. Juventus ukázal náhradu

Ronaldo sa rozlúčil s fanúšikmi Juventusu na sociálnej sieti, no podľa spomínanej dvojice si zaslúžili viac. A nielen oni.

"Ronaldo mal prejaviť Juventusu väčšiu úctu a myslím si, že nemal takto opustiť tím. Nebolo to od neho pekné.

Vždy vyzdvihujem tri kluby, za ktoré som hral – Juventus, Lecce a Pistoiese, pretože so mnou podpísali zmluvu a verili mi. Cristiano je veľký profesionál, ale jeho rozlúčka mala byť iná," vraví 65-ročný Brio.

Man United Ronaldo MUFC Čítajte viac Ronaldo súhlasil so znížením platu. I tak bude zarábať najviac

„Možno sa nerozišli v najlepšom, ale som presvedčený, že pre hráča a klub to bolo to pravé. Ak je futbalista nútený niekde zostať, môže spôsobiť svojim spoluhráčom a klubu škodu,“ dodal niekdajší obranca, ktorý v rokoch 1978 – 1990 odohral za Juventus 385 zápasov.

Bývalý stredopoliar Tacchinardi prišiel do Juventusu v roku 1994 a za jedenásť sezón nastúpil v jeho drese na 404 stretnutí.

"Ronaldo mal odísť iným spôsobom, nie svojím súkromným lietadlom, kým sa Allegri (tréner Juventusu, pozn.) prihováral k svojmu tímu pred zápasom proti Empoli.

Očakával som, že sa s fanúšikmi rozlúči na tlačovej konferencii. Zaslúžili si niečo iné," súhlasil 46-ročný Tacchinardi s Briom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Vrátil sa aj k slovám Portugalčana po príchode do Manchestru:

"Dnes už nenájdeme také legendy ako Del Piero, Totti, Maldini či Zanetti, ale nebolo pekné počuť od Ronalda, že sa vracia na miesto, kde sa cíti ako doma.

Juventus dostal do ťažkej situácie, keď opustil klub v závere prestupového obdobia. Je nemožné nahradiť taký gólostroj, akým je on."

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Cristiano Ronaldo #Manchester United