Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo v múre to opäť schytal. Parma skórovala po jeho komickej vsuvke

Tá scéna v marci obletela svet. Keď Juventus z Ligy majstrov vyradilo Porto, Cristiano Ronaldo čelil veľkej kritike po inkasovanom góle v predĺžení. Dôvodom bolo jeho postavenie v múre.

22.04.2021 08:59
Gastón Brugman Foto: ,
Gastón Brugman strieľa gól ponad hlavu Cristiana Ronalda.
debata (4)

Pre pripomenutie: pri priamom kope Oliveiru sa múr Juventusu rozostúpil, Ronaldo sa otočil chrbtom a pomedzi jeho nohy prešla lopta až do bránky.

Zdá sa, že portugalská hviezda je nepoučiteľná a toto zlyhanie nebolo výnimočným javom. Alebo, ako píše stránka Givemesport.com, neplatí, že blesk dvakrát neudrie na rovnaké miesto.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac Svet už vie, čo Ronaldo nevie. Stáť v múre

V stredajšom ligovom zápase proti Parme totiž Gastón Brugman otvoril skóre z priameho kopu a Ronaldo sa v múre opäť nevyznamenal.

Aj keď sa tentoraz neotočil lopte chrbtom, preletela nad jeho hlavou, pretože ako jediný hráč z Juventusu nevyskočil (napriek tomu, že je známy vysokými výskokmi). Namiesto toho si zakrýval tvár a komicky vykopol pravú nohu:

Našťastie, hráčom Juventusu sa zápas podarilo otočiť a po víťazstve 3:1 sa posunuli na tretie miesto tabuľky.

Zostrih duelu:

Conte: Musíme žiť s tlakom

Hoci Inter Miláno iba remizoval na pôde zostupom ohrozenej Spezie 1:1, zvýšil náskok na čele tabuľky. Do kariet mu zahrala domáca prehra mestského rivala AC Miláno so Sassuolom (1:2). „Nerazzurri“ vedú ligu s 10-bodovým náskokom pred AC, do konca zostáva ešte šesť zápasov.

Hostia, za ktorých odohral tradične celý zápas slovenský obranca Milan Škriniar, inkasovali už v 12. minúte. Strela Diega Fariasa nepríjemne zaplávala a prepadla za chrbát brankára Samira Handanoviča.

Inter vyrovnal v 39. minúte, keď po centri Achrafa Hakimiho Ivan Perišič na zadnej tyčke pretlačil loptu do siete. Chorvát tak pekne oslávil svoj jubilejný 200. zápas za Inter vo všetkých súťažiach.

Útočník Interu Lautaro Martinez trafil dvakrát tyč, v závere hosťom neuznali dva góly pre ofsajd.

Tréner Milánčanov Antonio Conte vyjadril po súboji spokojnosť.

„Je nevyhnuté cítiť istý tlak. Najmä, keď máme viacero hráčov bojujúcich o svoj prvý dôležitý úspech. To je však OK, podali sme dobrý výkon. A s tlakom jednoducho musíme žiť,“ citovala Conteho agentúra AFP.

(TASR)


Standings provided by SofaScore LiveScore
4 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Juventus #FC Parma