Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Spoluhráči ho zbožňujú. Sparta hľadá milióny na kúpu Hancka

Futbalisti Sparty Praha odštartovali v piatok prípravu na novú sezónu aj s trojicou slovenských futbalistov.

24.07.2020 18:05
koláž Hancko Foto:
Dávid Hancko s Cenou kabíny 2020.
debata (2)

Okrem brankára Dominika Holeca a obrancu Lukáša Štetinu nechýbal ani Dávid Hancko, ktorý je kmeňový hráč Fiorentiny a jeho hosťovanie sa skončí na konci júla.

„Klub naďalej rokuje s Fiorentinou o možnostiach, pri ktorých by obranca mohol zotrvať v drese Sparty,“ citoval portál idnes.cz zo stanoviska Sparty.

Tá má mimoriadny záujem o jeho trvalý prestup, ale keďže taliansky klub ešte dohráva sezónu, rokovania sú podľa českých médií zdĺhavé.

Podľa medializovaných informácií Fiorentina požaduje za slovenského stopéra šesť miliónov eur.

Hancko pred niekoľkými dňami dostal od spoluhráčov ocenenie Cena kabíny 2020.

„Cena kabíny 2020! To najkrajšie čo môže byť, keďže vás ocenia vlastní spoluhráči. Hoši ďakujem!“ napísal na sociálnej sieti.

Z Prahy nechce odísť aj pre to, že v „stovežatej“ si našiel priateľku – tenisku Kristýnu Plíškovú. Nedávno spolu strávili dovolenku v Chorvátsku:

Kristýna Plíšková a Dávid Hancko v Chorvátsku Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Tenistka Kristýna Plíšková na dovolenke v...

Kanga chce viac peňazí

Sparta ďalej informovala, že hráči a realizačný tím sa na začiatok prípravy podrobili testovaniu na Covid-19.

„Hráči A-mužstva a členovia realizačného tímu sa deň pred začiatkom prípravy podrobili testovaniu na prítomnosť vírusu COVID-19 v organizme. Testy u všetkých testovaných osôb mali negatívny výsledok,“ uviedla Sparta na svojej oficiálnej stránke.

Na prvom tréningu chýbala opora Guélor Kanga. Gabonský stredopoliar dostal síce od klubu návrh nového kontraktu, s podpisom však váha.

Nedostavila sa ani posila z Bulharska Martin Minčev, 19-ročnému útočníkovi skomplikovali cestu do Prahy obmedzenia v leteckej doprave.

2 debata chyba