Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Najskôr s manželkou v bikinách, potom v histórii Juventusu. Ronaldo žiari

Dobre ho poznáte. Hrávali ste proti nemu nielen v Serie A, ale aj v Lige majstrov. V súboji ťažkých váh PSG a Realu Madrid ste už na vlastnej koži zažili, čoho všetkého je schopný. A aj tak sú vám tieto skúsenosti proti Cristianovi Ronaldovi na nič.

05.07.2020 11:59
debata (2)

Brankár Salvatore Sirigu a portugalský strelec sa v sobotu stretli znova. Tentokrát však pred zápasom neznela ikonická hymna Ligy šampiónov. Na tribúnach neburácali tisíce priaznivcov. A zápis o stretnutí nebol v angličtine, ale v taliančine.

Cristiano Ronaldo. Foto: SITA/AP, Fabio Ferrari
Ronaldo 5 Cristiano Ronaldo.

Turínske derby malo už dávno pred výkopom svojho favorita. Slávnejší Juventus to potvrdzoval od prvej do poslednej minúty. Po hodine hry sa do čierneho trafil aj Cristiano Ronaldo.

Z priameho kopu zavesil a 33-ročný Sirigu bol bezmocný. Tušil, čo sa stane. Vedel, kam lopta pravdepodobne poletí. Dotkol sa jej, ale 25. gólu portugalského ostrostrelca v sezóne napriek enormnej snahe nezabránil.

Kým Sirigu chcel od zlosti vykopnúť loptu na obežnú dráhu, hráči Juventusu oslavovali prvého hráča Starej dámy po 60 rokoch, ktorý strelil v jednom ročníku 25 gólov. Naposledy sa to podarilo Omarovi Sívorimu (1960/61).

Radoval sa aj nový rekordman Serie A Gianluigi Buffon, pre ktorého to bol už 648. duel v Serii A, čím prekonal legendárneho Paola Maldiniho.

„Zaslúžili sme si vyhrať, predviedli sme dobrý výkon. Môj gól? Čakal som, kým skórujem z priameho kopu. Teším sa, ale dôležité sú tri body, nie strelci gólov,“ povedal pre klubovú stránku Ronaldo.

Cristiano Ronaldo v zajatí luxusných áut Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo a jeho vozový park.

Tridsaťpäťročný Ronaldo pomohol svojmu mužstvu dostať sa osem kôl pred koncom ročníka do sedembodového trháku pred druhým Laziom. Rimania totiž v sobotu prehrali doma s AC Miláno 0:3.

Od svojho prekvapujúceho príchodu do Serie A v lete 2018 to Ronaldovi v Taliansku sadlo. Po pomalšom rozbehu už je oporou svojho mužstva. A zdá sa, že Turín prospieva aj jeho nežnejšej polovičke.

Gerorgina Rodriguezová pred spomínaným stretnutím oddychovala na jachte spoločne s manželom. Náramne jej to pristalo, čo ocenil aj päťnásobný víťaz Ligy majstrov či majster Európy z roku 2016.

„Najkrajšia žena na svete,“ napísal jej na instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Estos son los ojitos que le pongo al amor de mi vida ...‍♀️❤️...#amote

Príspevok, ktorý zdieľa Georgina Rodríguez (@georginagio),

Krásna modelka spoločne s deťmi dotvára Ronaldovi skvelú idylku, pri ktorej sa môže naplno sústrediť na futbal. Zdá sa, že prežívajú skvelé obdobie. Georgina žiari šťastím, Cristiano zasa na trávniku.

„Otvorila mi srdce a ja som jej otvoril to svoje. Je to pravá láska. Sme zaľúbenci i priatelia,“ vyznal sa v rozhovore pre ITV Ronaldo.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Cristiano Ronaldo #Georgina Rodriguez