Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slzy i žarty od hráčov Artmedie. Čišovskému venovali dojímavé video

Nedeľňajšie slnečné ráno zalial na slovenských i českých futbalových trávnikoch smútok. Veľký bojovník Marián Čišovský v noci zo soboty na nedeľu podľahol vážnej chorobe vo veku 40 rokov.

30.06.2020 08:49
FUTBAL-LM:  Juventus - Artmedia Petržalka Foto:
Vincenzo Iaquinta z Juventusu a Marián Čišovský počas zápasu LM Juventus Turín - Artmedia Petržalka v auguste 2008.
debata

Pamiatku niekdajšieho slovenského reprezentanta a bývalého hráča Artmedie Petržalka či rumunského Temešváru si uctili doma i za riekou Moravou.

Marián Čišovský (1979 - 2020) Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Marián Čišovský v súboji so Švédom Olom...

Futbalisti Plzne nastúpili nielen s čiernymi páskami na rukávoch, ale aj v špeciálnych dresoch. Každý z hráčov mal na nich namiesto svojho meno napísané Čišovský.

Na zápase proti Sparte, ktorý domáci v Doosan Aréne zvládli 2:1, nechýbala ani Čišovského manželka Martina. Spoločnosť na tribúne jej robili asistenti trénera Plzne Adriána Guľu a Čišovského bývalí spoluhráči z Viktorie Marek Bakoš a Matúš Kozáčik.

Krátko po ďalšom ligovom triumfe si Plzeň uctila Čišovského aj dojemným videom. Nechýbajú ani slová 15-násobného slovenského reprezentanta po postupe Plzne do skupinovej fázy Ligy majstrov či zábery, na ktorých priaznivci Viktorie zapaľujú sviečky na jeho pamiatku na pietnom mieste.

„Chlapci z Artmedie sa mi smiali, ale vyzerá to tak, že si skupinovú fázu Ligy majstrov zahrám aj ja,“ vravel šťastný Čišovský.

Steve Gleason bol hráčom amerického futbalu....
Stefano Borgonovo bol taliansky futbalista, tri...
+8Rob Burrow je bývalý anglický ragbista. Napriek...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Viktoria Plzeň #Marián Čišovský #Artmedia Petržalka