Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľký súboj legionárov. Ktorý robil Slovensku najlepšiu reklamu?

Peter Dubovský v Reale Madrid. Ľubomír Moravčík v Celticu Glasgow. Martin Škrtel v Liverpoole. Milan Škriniar v Interi Miláno. Marek Hamšík v Neapole. Marek Mintál v Norimbergu. A tak ďalej... Pokračovať by sme mohli ešte veľmi dlho.

04.06.2020 06:00
Martin Škrtel, Peter Dubovský, Marek Hamšík Foto:
Zľava: Martin Škrtel, Peter Dubovský, Marek Hamšík
debata

Legionárov, ktorí robili slovenskému futbalu vo svete dobré meno, je nemálo. Viacerí z nich sa dočkali v topligách titulov, ovládli individuálne štatistiky, získali si rešpekt tamojších expertov i fanúšikov.

Skrátka – zaujali, urobili sebe i Slovensku výbornú reklamu. Samozrejmosťou je, že každý z nich patril k oporám reprezentácie.

Vybrali sme pre vás tridsiatku legionárov, ktorých považujeme v ére samostatnosti za najlepších. Tých, ktorých meno malo či ešte stále má za hranicami Slovenska výrazný cveng.

Preklikajte sa našou galériou a pripomeňte si, akou kariérou sa pýšia. A nezabudnite jednému z nich odovzdať hlas v našej ankete.

Najlepší slovenskí legionári Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Meno: Marek Bakoš. Kluby v zahraničí: Viktoria...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Igor Bališ #Marek Hamšík #Martin Škrtel #Vratislav Greško #Miroslav Stoch #Vladimír Weiss #Ľubomír Moravčík #Peter Dubovský #Alexander Vencel #Martin Dúbravka #legionári #Marek Mintál