Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Greguš začne play off proti Ibrahimovičovi, ktorý predviedol ďalšiu bravúru

Futbalisti Realu Salt Lake v zostave so slovenským reprezentantom Albertom Rusnákom zvíťazili na trávniku Vancouveru Whitecaps 1:0 a zabezpečili si výhodu domáceho prostredia v 1. kole play off MLS.

07.10.2019 09:10
Albert Rusnák Foto: ,
Stredopoliar Realu Salt Lake Albert Rusnák medzi hráčmi Vancouvru.
debata

Rusnák odohral v útoku Salt Lake 84 minút. V konečnej tabuľke Západnej konferencie MLS patrí Realu Salt Lake tretia priečka, ich súperom vo vyraďovacej časti bude Portland Timbers.

Minnesota s Jánom Gregušom v zostave prehrala v záverečnom 34. kole základnej časti v Seattli (0:1). Greguš odohral 70 minút.

Znamená to, že Minnesota sa stretne v play off s tímom Los Angeles Galaxy, v ktorého drese pôsobí hviezdny Zlatan Ibrahimovič.

Švéd v zápase na pôde Houstonu otvoril skóre už v 9. minúte krásnou strelou z hranice šestnástky. Bol to jeho 29. gól v 28. súťažnom zápase tejto sezóny.

VIDEO: Ibrahimovičov gól v úvode zostrihu

Najlepším strelcom základnej časti sa však stal Mexičan Carlos Vela. Zároveň je novým historickým lídrom v počte nastrieľaných gólov v jednej sezóne MLS.

Hetrik útočníka Los Angeles FC do bránky Colorada Rapids (3:1) v poslednom kole základnej časti súťaže znamená, že sa dostal na 34 gólov a prekonal rekordný zápis Venezuelčana Josefa Martíneza z uplynulej sezóny.

VIDEO: Hetrik Carlosa Velu

Útočník Atlanty vlani predviedol 31 presných zásahov. Vela je momentálne absolútne dominantným útočníkom MLS, keďže má na konte aj 15 asistencií.

debata chyba
Viac na túto tému: #MLS #Albert Rusnák #Zlatan Ibrahimovič #Ján Greguš #Real Salt Lake