Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rokovania okolo Škrtela sa pohli vpred. Údajne mieri za bývalým spoluhráčom

Škótsky futbalový klub Glasgow Rangers je podľa portálu Daily Star bližšie k angažovaniu Martina Škrtela.

02.08.2019 12:02 , aktualizované: 13:49
Martin Škrtel Foto: ,
Martin Škrtel (vľavo) patril minulú sezónu k pilierom obrany Fenerbahce.
debata

Slovenský stopér je bez angažmánu od 1. júla, keď mu vypršal kontrakt vo Fenerbahce Istanbul. V Glasgowe by sa opäť stretol s bývalým spoluhráčom z FC Liverpool Stevenom Gerrardom, ktorý načal druhú sezónu v úlohe hlavného trénera.

O služby 34-ročného Škrtela prejavili okrem Fenerbahce a Rangers záujem aj Basaksehir Istanbul, Olympiakos Pireus a FC Parma, kde pôsobí ďalší Slovák Juraj Kucka. Daily Star informoval, že „jazdci“ sa stali favoritom na podpis kontraktu po tom, ako ostatné kluby nedokázali splniť požiadavky hráča.

„Môj agent hovoril so zástupcami mnohých klubov – Basaksehirom, Fenerbahce, Parmou, Olympiakosom Pireus či Glasgowom Rangers,“ cituje Daily Star obrancu Škrtela.

Rodák z Handlovej strávil vo Fenerbahce tri sezóny. Predtým hral 9 rokov za anglický FC Liverpool, kam zamieril z ruského Zenitu Petrohrad. Na Slovensku pôsobil v AS Trenčín. Slovensko reprezentoval na MS 2010 aj ME 2016.

Rangers postúpili vo štvrtok do tretieho predkola Európskej ligy, kde sa stretnú s dánskym Midtjyllandom, v nedeľu odštartujú najvyššiu škótsku súťaž na trávniku Kilmarnocku.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #Glasgow Rangers