Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Je to oficiálne. Hazard prestúpil za 100 miliónov do Realu, nosiť bude sedmičku

Belgický futbalista Eden Hazard skompletizoval v piatok transfer z FC Chelsea do Realu Madrid. Podpísal kontrakt do 30. júna 2024, španielsky klub v oficiálnom komuniké na svojom webe nezverejnil prestupovú čiastku. Podľa tamojších médií zaplatí Real 100 miliónov eur, suma môže vďaka bonusom narásť o ďalších 45 miliónov.

07.06.2019 22:38
Eden Hazard Foto: ,
Eden Hazard ešte v drese Chelsea.
debata

Hazarda predstavia fanúšikom na Štadióne Santiaga Bernabeua vo štvrtok 13. júna po absolvovaní lekárskej prehliadky.

Podľa agentúry AFP zaplatil Real za 28-ročného stredopoliara 100 miliónov eur, suma môže vďaka bonusom narásť o ďalších 45 miliónov. V oficiálnom obchode „bieleho baletu“ sa Hazardove dresy s číslom 7 začali predávať už niekoľko hodín pred potvrdením jeho príchodu z Anglicka. Sedmička v predchádzajúcom ročníku patrila Marianovi Diazovi, v minulosti ju nosili Cristiano Ronaldo či Raul Gonzalez.

O Hazardovom presune do Madridu sa špekulovalo od roku 2018. Zmenu pôsobiska predznamenal v máji a opäť ju naznačil v rozhovore po finále Európskej ligy, v ktorom prispel k triumfu nad Arsenalom 4:1. Dvoma finálovými gólmi sa rozlúčil so sedemročným angažmánom v londýnskom klube, kde získal dve trofeje v EL, dva anglické tituly a zvíťazil aj v FA Cupe a Ligovom pohári.

TV Pravda: Niekdajší slovenský futbalový reprezentant Samuel Slovák hodnotí sezónu Ligy majstrov.
Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Eden Hazard #Chelsea FC