Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lukratívna ponuka z Číny? Ramos definitívne rozhodol o svojej budúcnosti

Kapitán futbalistov Realu Madrid Sergio Ramos neprijme lukratívnu ponuku z Číny a bude pokračovať v španielskom veľkoklube. Tridsaťtriročný obranca zmenil názor po rozhovore s prezidentom "bieleho baletu" Florentinom Pérezom a v Reale chce zostať do konca svojej kariéry.

30.05.2019 20:15
Sergio Ramos Foto: ,
Sergio Ramos počas tlačovej konferencie v Madride.
debata

Práve Pérez v stredu oznámil, že za ním Ramos prišiel s požiadavkou, aby ho pustil do Číny zadarmo, pretože kvôli tamojším pravidlám sa hráč nemôže zo zmluvy vykúpiť. Šéf Realu ale odchod lídra bez finančnej kompenzácie striktne odmietol.

„Je pravda, že som mal ponuku z Číny na stole, nebudem klamať. Ale v súčasnosti o odchode do Číny neuvažujem. Je veľký rozdiel medzi tým dostať ponuku a chcieť ju prijať,“ povedal Ramos na tlačovej konferencii.

„Chcem tu ukončiť kariéru. Som kapitán Realu Madrid a cítim, že za mnou spoluhráči stoja a majú ma veľmi radi,“ dodal odchovanec Sevilly.

S Pérezom sa údajne rozhádal po februárovom vyradení v osemfinále Ligy majstrov s Ajaxom. Ramos si v úvodnom zápase v Amsterdame, ktorý Real vyhral 2:0, nechal udeliť úmyselne žltú kartu, aby si odpykal automatický dištanc v zdanlivo jednoduchej odvete. Víťazi predchádzajúcich troch ročníkov Ligy majstrov však doma s holandským outsiderom senzačne prehrali 1:4 a Pérez mal skúsenému stopérovi pohroziť vyhadzovom.

Úmyselná žltá karta pre Sergia Ramos v zápase s Ajaxom

„Nikdy som s prezidentom nemal žiadny problém. Náš vzťah je ako otec a syn. Najlepšie je zakaždým si všetko vydiskutovať tvárou v tvár. Nehovorili sme o ekonomických záležitostiach. Pre mňa je vzťah s klubom o vzájomnej dôvere a láske. Peniaze pre mňa nie sú témou, hral by som za Real Madrid aj zadarmo,“ vyhlásil Ramos, ktorý má platnú zmluvu do roku 2021 a rád by podpísal nový kontrakt.

Kapitán španielskej reprezentácie prišiel do Realu v roku 2005 zo Sevilly a je v súčasnosti najdlhšie slúžiacim hráčom madridského tímu. Za „Biely balet“ majster sveta a Európy odohral 606 súťažných zápasov, strelil 84 gólov a získal po štyroch triumfoch v domácej súťaži a Lige majstrov.

TV Pravda: Andraž Šporar je najväčšou hviezdou slovenskej ligy. A od uplynulého víkendu aj spoludržiteľom rekordu v počte nastrieľaných gólov. Pozrite si video
Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Sergio Ramos