Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Po Lobotkovi túžia v Anglicku. Hamšíkov návrat sa blíži

Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík sa postupne zotavuje zo zranenia stehenného svalu, ktoré si privodil ešte 26. decembra v zápase Serie A, v ktorom SSC Neapol podľahol na ihrisku Interu Miláno (0:1).

09.01.2019 12:24
Marek Hamšík Foto: ,
Marek Hamšík.
debata (2)

Podľa viacerých talianskych médií už 31-ročný rodák z Banskej Bystrice trénuje podľa individuálneho programu, ktorý mu vypracovali kluboví lekári. Jeho zdravotný stav sa zlepšuje a podľa Sky Sport Italia by mal byť svojmu tímu k dispozícii už 20. januára, keď tím spod Vezuvu privíta na domácom štadióne Lazio Rím. Naopak, denník La Repubblica tvrdí, že tieto odhady sú príliš optimistické a Hamšík sa predstaví v akcii 26. januára na trávniku AC Miláno.

Mazáň vynechal tréning Celty

Róbert Mazáň neabsolvoval utorňajší tréning so svojím klubovým zamestnávateľom Celtou Vigo. Viacerých hráčov z tohto tímu španielskej La Ligy v poslednom období trápi chrípka, čomu sa nevyhol ani 24-ročný rodák z Trenčína.

Niekdajšieho zadáka MŠK Žilina poslali kluboví lekári domov, aby sa z chrípky čím skôr vyliečil. V rovnakej situácii sa ocitli aj jeho spoluhráči Iago Aspas a David Costas. Mazáň nefiguroval ani na súpiske svojho zamestnávateľa v pondelkovom zápase 18. kola najvyššej španielskej súťaže, v ktorom Celta doma podľahla Athleticu Bilbao 1:2. Druhý slovenský reprezentant pôsobiaci vo Vigu Stanislav Lobotka v ňom hral do 64. minúty. Informácie priniesol web eldesmarque.com.

Everton vraj núka za Lobotku 25 miliónov

Slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka sa najnovšie ocitol v hľadáčiku klubu z anglickej Premier League FC Everton. Podľa britského periodika Liverpool Echo ho chce klub zo štadióna Goodison Park angažovať počas najbližšieho leta, pričom je ochotný za jeho služby zaplatiť 25 miliónov eur.

Dvadsaťštyriročný záložník je tak na zozname potenciálnych želaní ďalšieho veľkoklubu, keďže podľa viacerých talianskych médií majú o rodáka z Trenčína dlhodobý záujem aj Inter Miláno či SSC Neapol.

Lobotkovi sa aktuálne darí u jeho španielskeho zamestnávateľa Celta Vigo. Slovák patrí medzi najdôležitejších hráčov klubu a v pondelok odohral svoj jubilejný 50. zápas v najvyššej španielskej súťaži, keď doma nastúpil proti Athleticu Bilbao (1:2) a na trávniku pobudol do 64. minúty.

Doposiaľ má na svojom konte jednu gólovú asistenciu. V prebiehajúcom ročníku zasiahol do dvanástich ligových meraní síl. Ostatných šesť vynechal pre novembrové problémy s členkom. Upozornil na to web eldesmarque.com.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #SSC Neapol #celta vigo #Róbert Mazáň