Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Po Barcelone hlási záujem Monako. Škrtel spĺňa Henryho kritériá

O slovenského futbalového reprezentanta Juraja Kucku z Trabzonsporu prejavil záujem nový tréner Fenerbahce Istanbul Ersun Yanal. Uviedol to portál haberturk.com.

20.12.2018 10:44
debata
Juraj Kucka (v popredí) a Martin Škrtel na... Foto: Pravda, Ivan Majerský
Juraj Kucka, Martin Škrtel, Viktor Pečovský Juraj Kucka (v popredí) a Martin Škrtel na archívnej snímke z reprezentačného tréningu.

Tridsaťjedenročný stredopoliar prišiel do Turecka z AC Miláno v lete 2017 za 5 miliónov eur. V Trabzonspore má platnú zmluvu do 30. júna 2020.

Tréner Yanal bol predtým práve kouč Trabzonsporu. Kucka v stredajšom víťaznom zápase Tureckého pohára 2018/2019 proti tímu Sivas Belediyespor (5:0) nastúpil prvýkrát od zranenia pravého boku, ktoré utrpel v novembrovom dueli Ligy národov s Ukrajinou. Do duelu naskočil v 64. min.

V prípade dohody by sa vo Fenerbahce mohol stretnúť s ďalším Slovákom Martinom Škrtelom. O 34-ročného stopéra sa však zaujímajú viaceré kluby, aktuálne prejavil interes AS Monaco, informoval denník Nice Matin.

V hľadáčiku trénera „kniežat“ Thierryho Henryho, ktorý by rád posilnil aj stopérsku pozíciu hráčmi s bohatými skúsenosťami, sa ocitol Francúz Laurent Koscielny, Angličan Gary Cahill či Portugalčan Pepe.

Škrtel sa objavil aj na zozname potenciálnych zimných posíl FC Barcelona. Katalánsky veľkoklub hľadá pravonohého stopéra a kapitán národného tímu spĺňa tieto kritéria.

debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Kucka #Martin Škrtel #Fenerbahce Istanbul