Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Vrchol gólového zoznamu. Hazard po sóle vyradil Liverpool z Ligového pohára

Anglický futbalový klub FC Liverpool vstúpil do aktuálnej sezóny 2018/2019 siedmimi súťažnými víťazstvami po sebe. Prišiel však stredajší zápas šestnásťfinále domáceho Ligového pohára proti FC Chelsea a po prehre 1:2 je preč nielen víťazná šnúra mužstva z Anfieldu, ale aj možnosť získať trofej zo súťaže, v ktorej LFC doteraz triumfoval rekordne osemkrát.

26.09.2018 22:52 , aktualizované: 27.09.2018 09:40
Eden Hazard, Victor Moses Foto: ,
Stredopoliar Chelsea Eden Hazard sa teší so spoluhráčom Victorom Mosesom z gólu do siete Liverpoolu.
debata

Mužstvo nemeckého búrliváka Jürgena Kloppa v zápase viedlo od 58. min, keď sa akrobaticky presadil niekdajší útočník londýnskych „The Blues“ Daniel Sturridge.

Hostí to nezlomilo – v 79. min vyrovnal Emerson Palmieri a v 85. min predviedol svoju genialitu Eden Hazard. Z niekoľkých hráčov Liverpoolu si urobil „slalomové bránky“ a nechytateľne zavesil – 1:2.

Keď sa novinári po zápase kapitána belgickej reprezentácie opýtali, či to bol jeden z najkrajších gólov, aké kedy strelil, odvetil:

„Určite je na vrchole môjho gólového zoznamu. A to aj preto, že som ho dal Liverpoolu,“ povedal Hazard pri mikrofóne televíznej stanice Sky Sports.

„Keď som dostal loptu, hľadal som nejakého spoluhráča, ale keďže som bol stále sám, snažil som sa s ňou dostať až k bránke. Podarilo sa to skvele a znamenalo to náš postup do ďalšieho kola,“ dodal jeden z najlepších hráčov MS 2018 v Rusku.

Obidve mužstvá sa opäť stretnú už túto sobotu v domácej ligovej súťaži. Tentokrát sa bude hrať na londýnskom štadióne Stamford Bridge.

„Pre obe mužstvá to bol ťažký zápas. Chelsea má špecifický štýl hry. Musíte si naň zvyknúť, ale myslím si, že s pribúdajúcim časom sa nám to podarilo. Prvý polčas bol z našej strany dobrý, po prestávke sme strelili gól, ale proti mužstvu ako Chelsea musíte viac podržať loptu. V opačnom prípade s ňou začne hrať súper a znova máte problém,“ poznamenal po zápase liverpoolský kouč Klopp.

Ligový pohár (Carabao Cup) – 3. kolo:

Arsenal Londýn – Brentford 3:1
FC Liverpool – FC Chelsea 1:2
Nottingham Forest – Stoke City 3:2
West Ham United – Macclesfield 8:0
Tottenham Hotspur – FC Watford 2:2, 4:2 v rozstrele zo značky pok. kopu

debata chyba
Viac na túto tému: #FC Liverpool #Eden Hazard #Chelsea FC