Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bláznivý nápad realitou. Ronalda nasmerovali do Juventusu nožničky

Športový riaditeľ Juventus Turín Fabio Paratico prezradil, že nápad na angažovanie portugalského futbalistu Cristiana Ronalda z Realu Madrid vznikol po tom, ako hviezdny útočník v apríli strelil v Turíne v Lige majstrov parádny gól nožničkami a následne mu aplaudoval celý štadión, aj keď bol súper.

17.07.2018 07:59
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Nožničky Cristiana Ronalda v aprílovom zápase proti Juventusu.
debata

„Tento bláznivý nápad vzišiel zo vzájomného stretnutia tu v Turíne,“ povedal Paratico na pondelňajšej tlačovej konferencii.

„Keď si Cristiano užíval ovácie za svoj gól strelou cez hlavu. Ešte ten týždeň sme hovorili s jeho agentom (Jorgem Mendesom). A ten nám povedal, že Cristiano bol ohromený a že by jedného dňa rád hral za Juventus,“ popisoval jeden zo strojcov najväčšieho letného prestupu.

Vtedy ale ešte neveril, že už o tri mesiace bude Ronaldo skutočne obliekať dres Juventusu. „Vtedy som len povedal: Chápem, existujú sny a nie všetky sa splnia. A keď sme potom rokovali o prestupe Joaa Cancela, tak sme to znovu prebrali a tá idea sa nám páčila. Sadli sme si s prezidentom (Andreom Agnellim), prešli financie, čo bolo to najťažšie a po niekoľkých hodinách mi povedal, nech do toho idem a zistím, či je to skutočne realizovateľné,“ uviedol Paratico.

Cristiano Ronaldo v Turíne Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Spôsobil ošiaľ fanúšikov. Cristiano Ronaldo...

A skutočne sa to stalo. Ronaldo prestúpil za 100 miliónov eur a príde si na 30 miliónov eur ročne. „Bolo to mimoriadna šanca získať hráča, ktorého považujú za najlepšieho na svete,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid #Juventus