Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Divočine sa prizeral aj Mak. Fanúšikovia zranili trénera, grécky šláger zrušili

Nedeľňajší šláger najvyššej gréckej futbalovej súťaže medzi lídrom tabuľky PAOK Solún a úradujúcim šampiónom a aktuálne tretím Olympiakosom Pireus sa neuskutočnil po tom, ako pred duelom trafil trénera Olympiakosu Óscara Garcíu do tváre zvitok papiera z registračnej pokladnice, vhodený z hľadiska. Trénera po incidente poslali na vyšetrenie do nemocnice.

26.02.2018 09:46
debata
Zvitok papiera z registračnej pokladnice mieri... Foto: Reuters, INTIME
Óscar García Zvitok papiera z registračnej pokladnice mieri na hlavu Óscara Garcíu, trénera Olympiakosu Pireus, pred šlágrom gréckej ligy proti PAOK Solún. Po tom, ako ho zasiahol, sa zápas neuskutočnil.

Zvitok papiera hodili pred zápasom pravdepodobne z priestorov VIP tribúny. PAOK, za ktorý hráva aj slovenský reprezentant Róbert Mak, čaká disciplinárne konanie, v dôsledku čoho klubu hrozí pokuta i odrátanie bodov.

Funkcionári PAOK nepopierajú, že tréner súpera bol zasiahnutý, ale reakciu Olympiakosu považujú za prehnanú v snahe znížiť 6-bodové manko na lídra.

„Je to tieňová hra, stratégia, ktorú si Olympiakos vytvoril pred zápasom, fantazírovaním o incidentoch v jemu naklonených médiách,“ uviedol šéf komunikácie klubu PAOK Kyriakos Kyriakos.

„Citlivá čelusť, bolesť v krku, závrate, nevoľnosť,“ uviedla nemocnica v správe o stave trénera pacienta. Na zápas nemali prístup žiadni fanúšikovia Olympiakosu a domáci sa pred zápasom správali až nezvyklo dobre. PAOK odohral na jeseň 7 domácich ligových zápasov bez svojich fanúšikov za výtržnosti vo finále lanského ročníka Gréckeho pohára.

Tréner Olympiakosu Óscar García po tom, ako ho... Foto: Reuters, INTIME
Óscar García Tréner Olympiakosu Óscar García po tom, ako ho pred duelom s PAOK-om Solún trafil do tváre zvitok papiera. Šláger neodohrali.

Pokutu a odpočet troch bodov udelili Olympiakosu za neprístojnosti jeho fanúšikov začiatkom februára v závere ligového duelu proti AEK Atény, voči tomuto verdiktu sa klub odvolal.

debata chyba
Viac na túto tému: #PAOK Solún #Olympiakos Pireus