Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Atlético sa sťažuje na FIFA: Barcelona nám chce ukradnúť hráča!

Atlético Madrid podalo na Medzinárodnú futbalovú federáciu (FIFA) sťažnosť na konkurenčnú Barcelonu. Katalánsky tím sa údajne snaží nelegálne presvedčiť k prestupu hviezdu Atlética Antoineho Griezmanna.

19.12.2017 18:27
Griezmann Foto: ,
Zamieri Antoine Griezmann do Barcelony?
debata

Francúzsky útočník je v španielskych médiách spojovaný s možným prestupom do Barcelony. Riaditeľ FCB Guillermo Amor uviedol pre televíziu Movistar, že prezident klubu Josep Maria Bartomeu kontaktoval Griezmannovu rodinu, ktorá hráča zastupuje, ohľadne možného prestupu.

„Atlético sa sťažuje na to, že Barcelona opakovane kontaktovala hráča a jeho rodinu,“ uviedol madridský tím v stanovisku. „Griezmann má dlhoročný kontrakt a ten nepovoľuje podobné rokovania. Takisto to môže narušiť súťaž, keďže sme v tabuľke ligy druhí práve za Barcelonou,“ dodalo Atlético.

Barcelona na to nereagovala. V minulosti už mala kvôli porušeniu pravidiel na rok zakázané prestupy, keďže podpisovala zmluvy s hráčmi mladšími 16 rokov, čo FIFA zakazuje. Svetová federácia potvrdila, že sťažnosť Atlética obdržala, viac sa však k prípadu nevyjadrila.

Dvadsaťšesťročný Griezmann patrí medzi najžiadanejších útočníkov súčasnosti. Dlhodobo sa o neho zaujíma napríklad Manchester United. S Atléticom v júni predĺžil zmluvu do roku 2022 s výkupnou klauzulou 100 miliónov eur.

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #atlético madrid #Medzinárodná futbalová federácia FIFA