Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Evra po skrate na koniec kariéry nemyslí. Viacero ponúk oslávil ťahaním auta

Francúzsky futbalista Patrice Evra po treste od UEFA a vyhadzove z Marseille nemyslí na koniec kariéry.

13.11.2017 13:26
debata

Tridsaťšesťročný obranca už dostal podľa svojho agenta niekoľko ponúk. Evra si za kopnutie fanúšika do hlavy vyslúžil zákaz štartu v európskych pohároch do konca tejto sezóny a následne prišiel o angažmán v Marseille. Uvažuje o tom, že sa proti trestu odvolá.

„Samozrejme sa momentálne necíti dobre, ale jeho kariéra sa nekončí. Nechce sa s futbalom rozlúčiť takýmto spôsobom,“ povedal agent Federico Pastorelli pre denník La Gazzetta dello Sport. „Fyzicky je na tom lepšie ako pred piatimi-šiestimi rokmi a veľa ľudí sa nám už ozvalo,“ dodal.

Evra pred zápasom Európskej ligy na ihrisku Guimaraesu skratovo zareagoval na správanie fanúšikov Marseille, ktorí pred zápasom v Portugalsku dávali najavo nespokojnosť s výsledkami tímu. Bývalý francúzsky reprezentant sa s nimi začal hádať, a keď sa niekoľko priaznivcov dostalo za jednou z bránok do blízkosti ihriska, kde ostrá výmena názorov pokračovala, jedného z nich kopol do hlavy.

Evra má za sebou pôsobenie v Nice, Monaku, Manchestru United a Juventuse. Najdlhšie nastupoval za Manchester, s ktorým v roku 2008 vyhral Ligu majstrov a päťkrát sa stal víťazom Premier League.

V pondelok uverejnil na Instagrame prvý príspevok od incidentu. V rámci tréningu v ňom ťahá terénny automobil a motivačne sa prihovára svojim fanúšikov. Pozrite si video.

debata chyba
Viac na túto tému: #Patrice Evra #Olympique Marseille