Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Návrat na trávniky? Agüero sa nedokáže hýbať ani vo svojom dome, tvrdí lekár

Hviezdny futbalista Manchestru City Sergio Agüero minulý štvrtok havaroval v taxíku neďaleko letiska v Amsterdame. Argentínčan si zlomil niekoľko rebier a podľa svojho zamestnávateľa bude pauzovať dva až štyri týždne.

04.10.2017 13:42
Sergio Agüero Foto:
Taxík, v ktorom sa viezol Sergio Agüero, po havárií v Amsterdame.
debata

Médiá v jeho rodisku priniesli informáciu o dlhšej absencii. Napriek tomu, že po nehode ubezpečil fanúšikov, že je v poriadku, teraz sa boja o jeho stav.

„Agüero sa cíti veľmi zle. Túži sa vrátiť na trávnik, no nemôže. Nedokáže sa pohybovať ani vo vlastnom dome, nie je schopný nastúpiť do auta či vystúpiť z neho. Celý incident bol veľmi nešťastný, ocitol sa v ňom úplne nevinne. Podľa toho, čo som videl, je skutočne v zlej koži,“ uviedol pre tycsports.com lekár argentínskej reprezentácie Donato Villani, ktorý kanoniera osobne navštívil. Jeho prognózy hovoria o minimálne šesťtýždňovej pau­ze.

Argentíne podľa toho bude jeden z kľúčových hráčov chýbať v dôležitých kvalifikačných zápasoch o postup na MS v Rusku proti Peru a Ekvádoru. V drese City vynechá zápasy proti Neapolu v Lige majstrov a štyri stretnutia v Premier League, vrátane šlágru proti Arsenalu 5. novembra.

debata chyba
Viac na túto tému: #manchester city #Sergio Agüero #Donato Villani #argentínska reprezentácia futbalistov