Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Má pomôcť tímu k postupu. Gyömbér bude hrať za Bari

Slovenský futbalový reprezentant a kmeňový hráč AS Rím Norbert Gyömbér zostane na klubovej úrovni pôsobiť v Taliansku, ale v tamojšej druhej najvyššej súťaži.

31.08.2017 17:57
Norbert Gyömbér Foto: ,
Norbert Gyömbér patrí medzi dôležitých členov reprezentácie SR.
debata

Dvadsaťpäťročný rodák z Revúcej (nar. 3. júla 1992) sa dohodol s AS Bari na ročnom hosťovaní.

„Noro mal ponuky zo Španielska a z Rumunska, no napokon sme sa rozhodli pre talianske mužstvo. Pre Gyömbéra je teraz najdôležitejšie, aby pravidelne hral. A v Bari by mal,“ uviedol Juraj Vengloš zo zastupiteľskej agentúry CSM-Agency pre jej web a pokračoval:

„Po dlhých a náročných rokovaniach sa stal Noro hráčom Bari. Prichádza do ambiciózneho klubu, ktorého cieľom je návrat do Serie A. Bari má na Nora opciu, ktorú môže uplatniť v prípade postupu do najvyššej talianskej súťaže.“

Sedemnásťnásobný slovenský reprezentant Gyömbér figuruje v kádri trénera A-tímu SR Jána Kozáka na blížiace sa dva zápasy doma proti Slovinsku (hrá sa 1. 9. o 20.45 h v Trnave) a v Anglicku (4. 9. o 20.45 h SELČ v londýnskom Wembley) v F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018.

Účastník vlaňajších majstrovstiev Európy vo Francúzsku už na klubovej úrovni ako hráč AS Rím hosťoval v talianskej Pescare i v ruskom tíme Terek Groznyj, v doterajšej seniorskej hráčskej kariére účinkoval aj v Banskej Bystrici a ďalšom talianskom klube Catania.

Športový riaditeľ Rimanov Monchi sa už pred niekoľkými týždňami vyjadril, že chce Gyömbérovi nájsť nové pôsobisko do konca augusta.

Nedávno web gianlucadimar­zio.com informoval, že slovenský obranca či defenzívny stredopoliar by mohol zamieriť do rumunského CFR Kluž, napokon však zostal na Apeninskom polostrove.

debata chyba