Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Greško: Škriniar má na veľkoklub

Bývalý slovenský futbalový reprezentant Vratislav Greško si myslí, že mladý obranca Sampdorie Janov Milan Škriniar má na to, aby raz úspešne pôsobil v niektorom z európskych veľkoklubov.

30.05.2017 15:41
ME 2016 futbal slovensko škriniar Foto: ,
Mladý slovenský reprezentant Milan Škriniar (vľavo) v súboji s Nemcom Mesut Ozil v osemfinále ME.
debata

„Je mladý, mal by sa zameriavať jedine na seba,“ vyhlásil podľa fcinternews.it viceprezident klubu ŽP Šport Podbrezová, ktorý na Apeninskom polostrove hrával za Inter Miláno (2000–2002) aj FC Parma (2002–2003).

Škriniar prestúpil do Janova z MŠK Žilina minulý rok v januári. Netrvalo dlho a dobrými výkonmi si získal stabilné miesto v základnej zostave. „Ak to takto pôjde ďalej, určite zakotví v nejakom poprednom klube. Záleží len na ňom. Ak sa stopercentne sústredí na futbal, dokáže to,“ doplnil Greško.

Tridsaťdeväťročný rodák z Tajova sa zamyslel aj nad tým, kto z nádejných slovenských mladíkov by mohol nasledovať Škriniarove kroky do talianskej Serie A.

„Medzi slovenskými talentami sa takí rozhodne nájdu. Mohol by som spomenúť Filipa Lesniaka – ročník 1996, ktorý nedávno debutoval v Premier League v drese Tottenhamu. Alebo Pavol Šafranko, útočník Dunajskej Stredy s mimoriadnym nosom na góly,“ skonštatoval Vratislav Greško.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vratislav Greško #Milan Škriniar #Pavol Šafranko #Filip Lesniak