Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Francesco Totti sa v nedeľu rozlúči s AS Rím

Taliansky futbalista Francesco Totti si v nedeľu poslednýkrát oblečie dres AS Rím počas súťažného zápasu. Štyridsaťročný rímsky rodák, ktorý pôsobí v A-tíme tohto klubu od roku 1992, potvrdil túto informáciu prostredníctvom svojej verifikovanej facebookovej prezentácie.

25.05.2017 17:28
Francesco Totti Foto: ,
Ikona AS Rím Francesco Totti.
debata

„Rím – FC Janov, nedeľa 28. mája 2017, poslednýkrát, keď budem mať na sebe dres AS. Nie je možné povedať zopár slovami, čo pre mňa tie farby znamenali, znamenajú a budú znamenať. Vždy. Cítim, že moja láska k futbalu neprejde: je to vášeň, moja vášeň. Je taká hlboká, že ju zrejme nebudem môcť prestať živiť. Nikdy. Od pondelka som pripravený ísť ďalej. Som pripravený na novú výzvu,“ uviedol Totti.

Skúsený veterán a dlhoročný reprezentant Talianska možno v nedeľu uzavrie svoju kariéru. Ofenzívny univerzál zasvätil celý svoj futbalový život jedinému mužstvu a od roku 1998 je i kapitánom „vlkov“, v klube drží viaceré rekordy. Keď Totti zavesí kopačky na klinec, má ponuku pôsobiť v Ríme ako funkcionár. Existuje však i možnosť, že jeho kariéra bude pokračovať v inom mužstve.

debata chyba
Viac na túto tému: #AS Rím #Francesco Totti