Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Liverpool sa vraj už dohodol s Fenerbahce. Škrtel: Nič som nepodpísal

Anglický futbalový klub FC Liverpool sa už dohodol s tureckým Fenerbahce Istanbul na odstupnom 5 miliónov libier za kapitána slovenskej reprezentácie Martina Škrtela, napísal The Telegraph.

16.06.2016 12:44 , aktualizované: 17.06.2016 10:56
Martin Škrtel, Leroy Sane Foto: ,
Kapitán Slovenska Martin Škrtel (vľavo).
debata (2)

Dodal, že letný transfer teraz závisí od súhlasu 31-ročného obrancu s podmienkami zmluvy s potenciálnym novým zamestnávateľom. Obligátne by podpisu kontraktu predchádzala aj zdravotná prehliadka. Napriek tomu, že handlovský rodák je momentálne na ME vo Francúzsku, zainteresované strany možno dotiahnu záležitosť už do niekoľkých dní, hlási spomenutý zdroj.

Líder slovenského národného tímu vo štvrtok večer k tejto veci povedal: „Nikomu som nič nepodpísal.“ Škrtelovo vyjadrenie citoval oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

Podľa Liverpool Echo je o Škrtela interes v troch krajinách. „Fenerbahce má záujem už štyri roky, ale sú aj ponuky z Číny a chce ho VfL Wolfsburg. Besiktas Istanbul nie je v hre a Galatasaray Istanbul si ho momentálne nemôže dovoliť,“ povedal agent Mithat Halis.

Stopér Škrtel pôsobí v Liverpoole od januára 2008, prišiel z ruského Zenitu Petrohrad. V ostatnom čase po zdravotných problémoch nedostával veľa príležitostí od nemeckého kouča „The Reds“ Jürgena Kloppa. Za LFC má na konte 320 štartov.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #FC Liverpool #Fenerbahce Istanbul