Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Real opäť neinkasoval a tesne zdolal Granadu

Futbalisti Realu Madrid vyhrali v 4. kole španielskej ligy po góle Karima Benzemu nad Granadou 1:0 a posunuli sa na čelo priebežnej tabuľky. "Biely balet" doteraz v ligovej sezóne neinkasoval.

19.09.2015 18:41 , aktualizované: 22:41
Karim Benzema, Real Madrid Foto: ,
Karim Benzema zaistil gólom víťazstvo Realu nad Granadou.
debata

Real sa však na víťazstvo poriadne nadrel. V prvom polčase oba tímy nepremenili niekoľko šancí, hostia navyše prišli o strelený gól El Arabiho, ktorému rozhodca veľmi sporne odmával ofsajd.

Domáci sa presadili po desiatich minútach druhého polčasu, keď si na presný center Isca nabehol Karim Benzema a hlavou poslal loptu do siete. Tesné víťazstvo už Real dokázal udržať, navyše mal niekoľko šancí na zvýšenie náskoku. Aktívny bol predovšetkým Cristiano Ronaldo, ale po ôsmich góloch z posledných dvoch zápasov sa tentokrát nepresadil.

Ľúto mu to však byť nemusí, Real sa minimálne do nedeľňajšieho zápasu Barcelony dostal do čela tabuľky. Navyše prvýkrát od roku 1975 dokázal v prvých štyroch ligových zápasoch udržať čisté konto.

Hneď za Real sa dostalo Atlético, ktoré po góloch Correu a Torresa vyhralo 2:0 v Eibare. Ďalší účastník Ligy majstrov Valencia doma iba remizovala s Betisom Sevilla. Juhošpanielsky klub nevyhral na vlastnom štadióne vo všetkých súťažiach už tretí zápas za sebou, čo sa mu stalo prvýkrát pod vedením trénera Nuna.

debata chyba
Viac na túto tému: #Španielsko #Real Madrid #4. kolo
Načítavajú sa športové výsledky...