Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fanúšik ManUtd Berahino skolil Chelsea, hlúpy skrat Fábregasa

Už istý anglický futbalový majster FC Chelsea podľahol v pondelkovom dohrávanom zápase 37. kola tamojšej najvyššej súťaže Premier League na pôde West Bromwichu Albion 0:3.

19.05.2015 10:55
Cesc Fábregas Foto: ,
Cesc Fábregas.
debata

Zverenci trénera Josého Mourinha utrpeli len tretiu ligovú prehru v tomto ročníku, na ktorej sa dvoma gólmi podieľal veľký talent a v najbližšom letnom prestupovom období pravdepodobne žiadaný transferový artikel Saido Berahino. Veľký priaznivec Manchestru United Berahino pomohol zdolať veľkého rivala svojho obľúbeného klubu. Tretí klinec do rakvy „The Blues“ zatĺkol v 60. min severoírsky reprezentant Chris Brunt.

Duel sa už v 29. min predčasne skončil pre španielskeho záložníka hostí Cesca Fábregasa, ktorý sa porúčal pod sprchy po červenej karte. Portugalčan Mourinho označil toto vylúčenie za bizarné. Odchovanec FC Barcelona počas prerušenej hry razantne kopol loptu smerom k rozhodcovi Mikovi Jonesovi, ktorý v danom momente riešil predchádzajúci konflikt domáceho obrancu Garetha McAuleyho s Diegom Costom.

„Rád by som si túto situáciu pozrel znova. Červená karta v priateľskom zápase? Bol daný okamih nebezpečný a agresívny? Je to bizarná červená karta,“ povedal podľa portálu goal.com Mourinho, ktorý sa zhrozil, keď zistil, že Fábregas by mohol za svoje vylúčenie dostať trojzápasový trest. „Ježiši Kriste! Zákaz na tri zápasy? To by bolo kruté,“ doplnil 52-ročný rodák zo Setúbalu.

debata chyba
Viac na túto tému: #anglicko #Cesc Fábregas #Chelsea FC
Načítavajú sa športové výsledky...